Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Trufaș Gheorghe Silviu este șoferul care i-a lăsat mască pe chefi. Ce mărturisiri a făcut

Trufaș Gheorghe Silviu este șoferul care i-a lăsat mască pe jurați cu mărturisirile sale în ediția 11 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 26 septembrie 2022. Concurentul le-a făcut cele mai neașteptate dezvăluiri despre alimentele cu care obișnuiește să gătească.

Trufaș Gheorghe Silviu la Chefi la cuțite Galerie
Trufaș Gheorghe Silviu este șoferul care i-a lăsat mască pe jurați cu mărturisirile sale în ediția 11 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 26 septembrie 2022 | Antena 1

Trufaș Gheorghe Silviu are 36 de ani, vine din Timișoara și este de meserie șofer de distribuție condimente. Concurentul a pășit în platoul sezonului 10 Chefi la cuțite cu multă voie bună și pregătit să obțină trei cuțite din partea juraților.

Odată ajuns în bucătăria show-ului culinar, Trufaș Gheorghe Silviu le-a povestit telespectatorilor că și-a propus să le gătească chefilor o mâncare de brozbe reinventată pentru care a muncit cu foarte mare drag.

De asemenea, concurentul nu a ezitat să împărtășească cu publicul că obișnuiește să consume alimente expirate pentru a nu face risipă de mâncare.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Aljab Wobi Hatem i-a surprins pe jurați cu ținuta sa. Ce cadouri le-a adus din Yemen

„Sunt timpul care te satură cu mâncare bună și te face să zâmbeți sau mai ceri. (...) Consum produse expirate chiar și de un an. Dacă îmi e poftă de un salam expirat azi și mai am ceva de ieri, îl mănânc pe cel de ieri. Multă lume se sperie când vede pe raftul unui magazin un produs expirat. Nu obișnuiesc să mănânc la restaurante. Ce alții văd gunoi eu văd o comoară. Ce alții văd o rețetă sărăcăcioasă eu o văd bună. (...) Nu caut în gunoi, dar nu mi-ar fi rușine să o fac.”, a povestit acesta.

Cum au reacționat jurații Chefi la cuțite când au aflat că Trufaș Gheorghe Silviu consumă alimente expirate. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au rămas mască

Trufaș Gheorghe Silviu a așteptat cu nerăbdarea momentul în care ușile se vor deschide și îi va cunoaște pe jurații show-ului culinar, lucru care nu a ezitat să se întâmple. Nici bine nu a intrat în platoul Chefi la cuțite că acesta a primit o întrebare din partea lui chef Cătălin Scărlătescu legată de tatuajele sale de pe mână.

De asemenea, concurentul le-a mai povestit juraților despre meseria sa preferată pe care a practicat-o cu multă pasiune: șofer de autobuz. Acesta a mai adăugat că îi place să fie în luminile reflectoarelor.

„Eu fac mâncare din orice, în principal din ingrediente expirate. Fiți fără griji, aici la studio nu am avut produse expirate”, le-a mai spus Trufaș Gheorghe Silviu celor trei jurați.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au rămas mască la aflarea detaliului neașteptat spus de concurent, motiv pentru care curiozitățile juraților nu au întârziat să apară.

„Cele mai vechi produse pe care le-am încercat au fost iaurturile expirate de 8 - 10 luni”, a mai adăugat concurentul.

„Ai încercat iaurt vechi de 8 luni?!”, l-a întrebat curios chef Florin Dumitrescu.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Amuleta 10 aduce un super avantaj. Ce a anunțat Irina Fodor

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Gina Pistol, revenire neașteptată în sezonul 10 al show-ului. Ce s-a întâmplat cu I... Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Ce bonus aduce amuleta 11. Pentru cine au gătit jurații show-ului culinar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x