Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Robert Daniel Oană i-a lăsat mască pe jurați! Ce a făcut concurentul

Robert Daniel Oană a decis să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că, deși este ospătar, se pricepe extrem de bine și la gătit.

Robert Daniel Oană gatind in bucataria chefi la cutite Galerie
Robert Daniel Oană a pregătit o rețetă specială în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Tânărul în vârstă de 32 de ani a dezvăluit faptul că de 14 ani lucrează în Barcelona. Inițial a lucrat în construcții și apoi în patiserie, apoi ca ospătar. Ulterior, acesta a devenit manager de restaurant, atunci când i s-a ivit ocazia.

Robert Daniel Oană i-a surprins pe jurați în ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Avea 18 ani când a plecat în Spania și i-a fost greu să își facă prieteni. Și-a pierdut tatăl la vârsta de 11 ani și copilăria sa a fost marcată de situații grele, greu de imaginat.

Mama tânărului a făcut numeroase sacrificii ca să îl crească pe el și pe sora lui, au schimbat numeroase locuințe și nu au avut noțiunea de „acasă”. La un moment dat, femeia și cei trei copii au locuit la un cămin social, acolo unde împărțeau baia cu alte 15 familii.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cocuța și Bogdan Boantă au făcut show în bucătărie! Ce surpriză au pregătit chefilor

„Te duceai la toaletă și îți treceau șobolanii prin față. Dar am crescut!”, a dezvăluit tânărul Robert Daniel Oană, zâmbitor și cu un optimism admirabil.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au putut descoperi rețeta pregătită de concurent. Aceștia au subliniat faptul că este vorba despre o farfurie destul de simplă și, în mod inevitabil, la masa jurizării au apărut fel și fel de glume.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Mataz Alzarau e refugiatul sirian cu o viață de film! Prin ce a trecut ca să ajungă în România

Apoi, ușile s-au deschis și Robert Daniel Oană și-a făcut apariția în platou. Tânărul, al cărui vis este să își deschidă o afacere și să vină în România, fiindcă nu și-a găsit cu adevărat fericirea până în prezent, a povestit chefilor cum a plecat în Barcelona la vârsta de 20 de ani.

Concurentul a explicat cum a ajuns de la ospătar la manager de restaurant și i-a amuzat din plin pe jurați cu accentul său spaniol. Apoi a venit și momentul adevărului!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au explicat acestuia ce greșeli a făcut în farfurie și unde mai are de lucrat. Totuși, tânărul a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcamp, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Marius Sînzieanu lucrează la penitenciar și i-a emoționat pe jurați cu drama trăită

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Marius Sînzieanu lucrează la penitenciar și i-a emoționat pe jurați cu drama trăită... Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta „bombă”, ultima din acest sezon! Marco Favini a dat un verdict...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x