Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Feli Donose le-a făcut chefilor o surpriză uriașă! Ce a dezvăluit artista

Un moment cu totul și cu totul special din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când am putut s-o vedem în bucătărie pe celebra cântăreață Feli Donose!

feli donose gatind in bucataria emisiunii chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Feli Donose a făcut senzație în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, blondina a decis să pregătească o zamă de fasole cu tarhon, o rețetă extrem de apreciată de apropiații și de prietenii vedetei, care mereu o „pun la treabă” și îi trimit casoletele la umplut.

Acum, Feli și-a făcut curaj și a decis să prezinte această mâncare și celor trei jurați, în ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Feli Donose a pregătit juraților o rețetă specială, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Stând de vorbă cu Gina Pistol, cântăreața a mărturisit că iubește muzica mai mult decât orice și că, în ultima perioadă, s-a ocupat cu tot felul de creații cu mesaj pozitiv și optimist, un lucru pe care, de altfel, îl consideră ca fiind misiunea sa, ca artist.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a terminat de gătit, Feli Donose a așteptat în spatele ușilor verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei au fost surprinși să descopere ciorba de fasole din farfurii, fiindcă nu este genul de preparat întâlnit des pe bandă.

Chefii au analizat atent preparatul din farfurie și au încercat să își dea seama din ce regiune vine preparatul. Apoi, surpriza a fost uriașă atunci când Feli Donose și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea a luat-o pe concurentă la întrebări și a dorit să afle de ce vocea lui se aude mai bine în baie decât în oricare alt loc. De asemenea, am putut afla mai multe despre artistă și despre cele mai importante lucruri din viața ei. Surpriza a fost mare atunci când, la final, Feli Donose a primit două cuțite! Pentru că este un invitat special, aceasta a primit cuțitul de argint!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Robert Vesea e puștiul de doar 10 ani care a făcut show! Jurații s-au amuzat copios... Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Daniel Ciurlică a fost cuprins de lacrimi la masa jurizării! Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x