Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Vlăduț Fildiroi i-a impresionat pe chefi cu un preparat spectaculos. Ce a gătit concurentul

Vlăduț Fildiroi este concurentul care „le-a stins lumina” chefilor cu preparatul său deosebit în ediția 12 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 27 septembrie 2022. Tânărul le-a pregătit juraților o adevărată surpriză. Hai să vezi despre ce este vorba.

Colaj cu Vlăduț Fildiroi în platoul Chefi la cuțite sezonul 10 Galerie
Vlăduț Fildiroi este concurentul care „le-a stins lumina” chefilor cu preparatul său deosebit în ediția 12 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 27 septembrie 2022 | Antena 1

Vlăduț Fildiroi are 24 de ani, vine din București și este de profesie bucătar, dar licențiat în cibernetică. Tânărul a dezvăluit că pasiunea sa pentru gătit a luat naștere în anul 2 de facultate, atunci când a luat decizia de a-i prepara guacamole surorii sale.

„M-am apucat să gătesc pe acasă o quesadilla, un cartof prăjit. M-a pasionat să gătesc și să aduc niște oameni la masa în jurul mâncării mele. Domeniul ăsta mi-a adus foarte multe bucurii, sincer să fiu.”, a mărturisit acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția de luni. În această seară, jurații sunt chemați la bancurile de lucru legați la ochi!

Concurentul le-a pregătit juraților un preparat mai puțin obișnuit în ediția 12 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 27 septembrie 2022. Acesta a luat decizia de a găti melci într-un mod cu totul diferit, care i-a impresionat pe cei trei chefi ai show-ului culinar.

Cum au reacționat jurații când au văzut farfuria lui Vlăduț Fildiroi în ediția 12 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 27 septembrie 2022

Vlăduț Fildiroi a reușit să-i cucerească încă din prima clipă pe jurații Chefi la cuțite cu preparatul sau senzațional. Chef Sorin Bontea a ținut să evidențieze că elementele din farfurie arată foarte bine.

Deși credea că se află altcineva în spatele ușilor din culise, chef Florin Dumitrescu a avut o surpriză când tânărul și-a făcut apariția în platou.

„Sunt bucătar de aproximativ 5 ani. (...) Am vrut să marchez trecerea în sezonul de primăvară cu farfuria mea. Melci pe pământ comestibil și zăpada topită de primăvară”, a mai povestit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Mufy Haser, sirianul cu o poveste uimitoare. La 10 ani a plecat singur în lume să gătescă

Chiar dacă chefii au punctat și dezavantajele pe care le-au găsit în farfuriile tânărului, aceștia au luat decizia să îi ofere trei cuțite pentru a-l vedea în etapa următoare a show-ului culinar.

„Ai învățat să înoți bine de tot după 5 ani de meserie în bucătărie. E o farfurie pe care aș vrea să o văd în mai multe restaurante și aș vrea să văd mai mulți oameni cu mai mult curaj de a găti genul ăsta de mâncare. Felicitări!”, i-a transmis chef Florin Dumitrescu.

După ce a primit verdictul final, Vlăduț Fildiroi le-a spus juraților din ce echipă ar vrea să facă parte prin intermediul unui cadou primit de la prietenii săi. Tânărul le-a arătat juraților un tablou prelucrat cu el și chef Sorin Bontea.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Ce au făcut chefii înainte ca Nicolae Valentin Bordianu să intre în platou: „Dă, bă... Chefi la cuțite, din nou lider de audiență. În seara aceasta, jurații primesc vizita lui Gordon Ramsay. „Am rămas fără c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x