Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Thalida Trofin, o adevărată apariție! Tânăra a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, una dintre concurentele care au făcut senzație a fost Thalida Trofin, în vârstă de 23 de ani.

thalida trofin la chefi la cutite Galerie
Mai mult decât atât, tânăra în vârstă de 23 de ani a mărturisit, cu o sinceritate ieșită din comun, faptul că a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu | Antena 1

Frumoasa concurentă de meserie cântăreață a dezvăluit faptul că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a demonstra tuturor faptul că nu este doar o domnișoară care arată bine, ci și o bună gospodină.

În timp ce stătea de vorbă cu Gina Pistol, prezentatorea îndrăgitului show culinar de la Antena 1, blondina a făcut o dezvăluire la care puțini s-ar fi așteptat.

Thalida Trofin a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu în prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Vreau să arăt că sunt mai mult decât o fată drăguță și mai mult decât o carcasă. Pot să și gătesc bien. Am eu mai multe defecte, dar eu chiar sunt deșteaptă, chiar mă duce capul, acuma fără să fiu modestă. Mă vedeți voi blondă și așa, dar să știți că am multe de oferit”, a mărturisit Thalida Trofin.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Laurențiu Ardeleanu, de la infractor la bucătăr talentat! Tânărul a povestit detalii uluitoare

Mai mult decât atât, tânăra în vârstă de 23 de ani a mărturisit, cu o sinceritate ieșită din comun, faptul că a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu și că, în general, îi plac bărbații mai în vârstă decât ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dar poate că cel mai surprinzător detaliu a fost faptul că tânăra a ales să gătească o rețetă de pește ceva mai specială. Ce legătură este între supărarea Thalidei Trofin pe bărbați și respectiva mâncare? Află totul urmărind clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani, i-a uluit pe chefi. A înotat 18 ore fără oprire

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:0, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Prima amuletă a adus chefilor un bonus neașteptat: „E un sezon fierbinte”... Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Degustare cu surprize la proba pentru amuletă! Ce l-a uluit pe Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x