Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Simona Buchi și Enzo Di Vita sunt soții care au devenit rivali în bucătărie! Ce verdict au primit

Simona Buchi și Enzi Di Vita sunt doi soți care au decis să vină la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra cine gătește mai bine de fapt. Cei doi au făcut senzație în fața juraților.

simona buchi gătind în bucătăria chefi la cuțite Galerie
Simona Buchi și Enzo Di Vita au decis să participe la „Chefi la cuțite” ca să descopere cine gătește cel mai bine | Antena 1

În ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Simona Buchi, o profesoară de limba germană din Timișoară, căsătorită cu un italian.

Partenerul său de viață se numește Enzo Di Vita, are 52 ani și este de meserie bucătar. Cei doi s-au cunoscut și au format un cuplu în 2007, dar abia în urmă cu cinci ani s-au căsătorit.

Simona Buchi și Enzo Di Vita sunt soții care i-au uimit pe jurați în ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Împreună au și un băiețel de un an și șapte luni și, de data aceasta, soții au decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a demonstra cine gătește cel mai bine.

„Mama mea a avut un restaurant în Italia. Am lucrat mereu cu ea, era o afacere de familie. Am venit la Chefi la cuite fiindcă îmi place competiția, sunt în competiție cu soția. Vreau să fac o rețetă de linguine”, a mărturisit bucătarul italian, care lucrează în Timișoara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Extrem de încrezători în forțele lor și dornici să facă senzație cu rețetele alese, Simona Buchi și Enzo Di Vita și-au ascuțit cuțitele și au devenit rivali în bucătărie.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Majda Aboulumosha a făcut senzație cu prăjitura sa! Ce poveste emoționantă de viață are

Prima care și-a făcut apariția în fața juraților a fost doamna. Chiar dacă a avut ceva emoții, aceasta s-a prezentat și a explicat pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu faptul că ea gătește cel mai des în familie, ca să-și menajeze soțul după o zi grea de muncă. Totuși, aceasta se consideră mai pricepută și spune că, spre deosebire de partenerul său de viață, mâncărurile ei nu ies la fel de grase, fiindcă folosește mai puțin unt și ulei, în dorința de-a avea o alimentație cât mai sănătoasă. Pentru rețeta sa de mămăligă cu cremă de praz, concurenta nu a primit vreun cuțit, dar cu siguranță a reușit să facă senzație cu dezvăluirile sale.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Enzo Di Vita. Concurentul s-a prezentat și i-a încântat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu doar cu gustul preparatului său, ci și cu detalii din căsnicia sa.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Florin Dumitrescu a dat al doilea cuțit de aur. Cine e Ștefan Borleanu, tânărul care l-a uimit

La final, pentru farfuria sa de linguine cu fructe de mare, acesta a primit trei cuțite și șansa de-a merge în bootcampul „Chefi la cuțite” din sezonul 9!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Amuleta 13 i-a luat prin surprindere pe chefi! Ce avantaj periculos aduce... Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Majda Aboulumosha a făcut senzație cu prăjitura sa! Ce poveste emoționantă de viață are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x