Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Ce avantaj uriaș aduce amuleta 13: „Zici că e film horror!”. Chefii au avut o surpriză

O nouă zi, o nou joc de amuletă pentru chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. În ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, jurații au avut parte de o surpriză uriașă în ceea ce privește amuleta cu numărul 13.

Gina Pistol și cei trei chefi în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
O nouă zi, o nou joc de amuletă pentru chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu | Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au pășit cu nerăbdare și curiozitate în platou pentru a descoperi bonusul uriaș al amuletei 13 din sezonul 10 Chefi la cuțite. Gina Pistol a avut grijă să-i anunțe că avantajul este unul periculos în etapa battle-urilor, lucru care le-a stârnit și mai mult interesul chefilor.

„Amuleta 13, zici că e film horror”, a evidențiat chef Florin Dumitrescu.

„Cred că o să fie o circotecă groaznică”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, apariție de senzație! Ce reacții au urmat

Înainte de a oferi mai multe detalii despre jocul de amuletă de miercuri, 28 septembrie 2022, prezentatoarea TV i-a pus pe jurații Chefi la cuțite să extragă câte un bilețel dintr-un bol. Chef Florin Dumitrescu a tras numărul 1 și decide pentru ceilalți chefi, care au tras numerele 2 și 3, cu ce ingrediente vor găti.

Juratul i-a dat să gătească calcan lui chef Cătălin Scărlătescu, cod negru lui chef Sorin Bontea, iar el a decis să facă o rețetă cu homar.

Ce miză uriașă a pus Gina Pistol la bătaie pentru amuleta 13 din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 28 septembrie 2022

Jurații show-ului culinar au așteptat cu „sufletul la gură” să afle miza jocului de amuletă din această seară, iar Gina Pistol nu i-a ținut prea mult în suspans. Prezentatoarea TV a dat vestea că cel care va câștiga amuleta 13 va putea să-i pună pe concurenții echipelor adverse să gătească în ștafetă 2 câte 2, schimbându-se la fiecare 3 minute.

„Păi nu o să gătim nimic. Este o amuletă groaznică”, a fost replica lui chef Sorin Bontea.

„Asta e grea rău! Vreau să câștig această amuletă ca să nu ajung să o trăiesc”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Cel care va degusta preparatele juraților este Călin Căpușan.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Florin Dumitrescu s-a accidentat la jocul din culise. Ce a pățit

Deși au primit toate detaliile în privința jocului de amuletă cu numărul 13, Gina Pistol a mai avut o surpriză pentru cei trei jurați. Aceștia și-au pus mâna în cap când au văzut că sunt nevoiți să extragă alte ingrediente la ruletă.

„Mi-a luat creierul foc”, a spus chef Sorin Bontea.

„E de bălăceanca”, a mai adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Daniela și Lucreția Grigoraș au reușit să-i „păcălească” pe jurați. Ce au crezut ac... Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Hemalatha Divakaran, preparatul iute care l-a luat prin surprindere pe chef Florin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x