Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Ce avantaj aduce amuleta 8 și ce trebuie să facă chefii pentru ea

Irina Fodor a anunțat ce bonus uriaș aduce amuleta opt din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite. Ca s-o câștige, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu trebuie să treacă printr-o misiune extrem de grea.

colaj foto cu irina fodor, chefii si panoul cu ingrediente Galerie
Pentru cea de-a opta amuletă, Irina Fodor a pregătit o probă inedită de gătit la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi ce bonus aduce cea de-a opta amuletă a acestui sezon Chefi la cuțite, de la Antena 1. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au aflat despre ce este vorba. Totuși, ca să câștige avantajul, cei trei îndrăgiți bucătari trebuie să treacă printr-o provocare de zile mari.

Ce avantaj uriaș aduce amuleta opt la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Curioși, cei trei chefi s-au întâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce avantaj aduce noua amuletă, în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite. Acolo, un obiect neobișnuit le-a atras imediat atenția: un dreptunghi acoperit de un material negru. Și-au dat seama imediat că nu este vorba despre roata ingredientelor, așa că întrebările nu au întârziat să apară.

„Ce e asta? E ceva nou, ce n-am mai văzut niciodată. Sunt atât de multe întrebări ce mă năpădesc toate deodată!”, a zis Florin Dumitrescu.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

„O să încep cu veștile mai relaxante. Juratul nostru de astăzi este un vechi prieten de-al vostru, sper ca măcar de data aceasta să nu mai apară tot felul de scenarii: Orlando Zaharia. Avem o înțelegere! Că astăzi nu mai avem neînțelegeri!. Avantajul de astăzi este unul extrem de important. O comoară, practic! Și sună cam așa: poți salva un concurent în cazul în care este eliminat”, a zis Irina Fodor.

Când au auzit despre ce este vorba, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au reacționat imediat, în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

„Cred că e amuleta supremă asta. Că nu înlocuiești un concurent, doar îl salvezi pur și simplu de la eliminare. Deci asta e super amuletă, nene! Deci e o amuletă pe care mi-o doresc. Foarte tare mi-o doresc”, a zis Florin Dumitrescu.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„Oricând un om bun poate avea o zi proastă și să poți să-l salvezi este foarte important. Mai ales când ești spre semifinală, acolo e foarte important”, a fost de părere Sorin Bontea.

Totuși, această amuletă puternică nu se câștigă ușor, căci proba se anunță a fi una pe măsura bonusului primit. Bucuria chefilor a mai scăzut atunci când au aflat ce au de făcut.

„Nu puteam avea o asemenea miză fără să fie o probă foarte specială. Ca de obicei, voi va trebui să dați dovadă de foarte multă creativitate și de ingeniozitate”, a zis Irina Fodor, care a pregătit bolul cu bilețele numerotate.

Apoi, îndrăgita prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite a înlăturat bucata de material de pe panoul dreptunghiular, cel care trezise multă curiozitate chefilor, și astfel au ieșit la iveală nouă ingrediente: gâturi de curcan, burtă de vită, carne tocată, ciocolată alba, frișcă, kiwi, foie gras, crab întreg și quinoa.

Fiecare chef trebuie să pregătească o rețetă folosind trei ingrediente de pe panou, astfel încât gustul lor să fie unul ce iese în evidență.

„Numărul 1 decide cu ce ingrediente gătește numărul 2, numărul 2 decide cu ce gătește numărul 3, iar acesta va decide cu ce gătește numărul 1”, a fost regula complet neașteptată anunțată de Irina Fodor.

Cătălin Scărlătescu i-a dat lui Florin Dumitrescu frișca, ciocolata și ficatul (foie gras). Pentru Bontea, Florin alege crabul cu kiwi și quinoa, iar carnea tocată, burta de vită și gâturile de pasăre ajung la Scărlătescu.

Așa cum era de așteptat, discuțiile și „înțepăturile” nu au întârziat să apară, mai ales că Sorin Bontea a fost extrem de deranjat de faptul că Florin a primit cea mai ușoară combinație de ingrediente.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Nicolas Enache a adus în România un nou stil de viață. Cu ce i-a uimit pe chefi... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Vlad Floare e tânărul care i-a uimit pe jurați cu povestea de viață dureroasă. Ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x