Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Chef Sorin Bontea a „lovit” cu o nouă amuletă. Ce „pedeapsă” au primit echipele rivale

Chef Sorin Bontea a „lovit” cu o nouă amuletă în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 29 mai 2023. Juratul le-a dat echipelor rivale o „pedeapsă” neașteptată.

colaj foto cu sorin bontea si poza cu stelian nistor si luna morgaciova Galerie
Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă puternică în ediția 28 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Chef Sorin Bontea a „atacat” echipele adverse cu o amuletă de-a dreptul neașteptată în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 29 mai 2023. Nici bine nu au intrat concurenții în cămară că juratul a apăsat butonul roșu.

„Îngheață toată lumea și așteptăm să vedem care este avantajul”, a spus Luna Morgaciova.

Gestul lui chef Sorin Bontea a luat pe toată lumea prin surprindere. Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au făcut ochii mari când au văzut că urmează să primească o „pedeapsă” din partea colegului lor.

Ce amuletă a folosit chef Sorin Bontea în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023

De data aceasta, juratul le-a dat o provocare de zile mari echipelor rivale. Cu ajutorul avantajului, chef Sorin Bontea a avut puterea să oprească comunicarea verbală din echipa neagră și echipa gri. Concurenții trebuie să vorbească doar prin semne pe tot parcursul probei.

„Vai de capul meu! Asta e groasă rău de tot”, a mărturisit cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu s-a supărat pe Stelian Nistor. Ce a făcut concurentul

„Ne descurcăm. Noi ca noi, dar la Cătălin e un pic mai greu!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Ce s-a întâmplat cu Luna Morgaciova și Stelian Nistor în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023

Luna Morgaciova și Stelica Nistor s-au decis să facă echipe împreună la probă din ediția 28 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023, pentru a-i realiza lui chef Florin Dumitrescu un preparat din cele stabilite.

Stilul lor de lucru la banc l-a enervat pe jurat: „Sunt la o întâlnire romantică la care ei au ca teambuilding să gătească împreună”.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Cine a câștigat al șaselea battle. Ce verdict a adus banda. Ce s-a întâmplat în culise

„Nu știu ce făcea Luna pe acolo. Eu făceam și orezul, și frișca. Luna plimba două protocale pe acolo. Până la urmă a ras coaja de portocală de care aveam nevoie”, a mărturisit Stelian Nistor.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Gina Pistol a dat vestea ce i-a lăsat pe concurenți cu gurile căscate. Ce trebuie să gătea... Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Au ieșit scântei între chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat în bu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x