Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, după ce a devenit mamă. Cum au reacționat chefii

Ediția specială din Chefi la cuțite de pe 29 noiembrie 2021 a venit cu o surpriză de proporții mari pentru telespectatori și cei trei chefi. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, iar apariția sa spectaculoasă a surprins pe toată lumea.

cătăin-scărlătescu-florin-dumitrescu-reacție-când-o-văd-pe-gina-pistol-și-o-îmbrățișează Galerie
Ediția specială din Chefi la cuțite de pe 29 noiembrie 2021 a venit cu o surpriză de proporții mari pentru telespectatori și cei trei chefi. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, iar apariția sa spectaculoasă a surprins pe toată lumea. | Antena 1

Chefi la cuțite a revenit pe micile ecrane cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, de la ora 20:30. Cei care își vor demonstra talentele culinare sunt concurenții sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților.

Edițiile speciale au venit și cu o surpriză neașteptată pentru toată lumea, în mod special pentru chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Cei trei au fost întâmpinați de Gina Pistol la scurt timp după ce au intrat în platoul emisiunii. Prezentatoarea TV și-a marcat revenirea în luminile reflectoarelor după ce a devenit mămică.

„Ce e așa liniște? Nu se întâmplă nimic. E clar că urmează ceva care o să ne surprindă maxim! Ce urmează?”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu, înainte de apariția Ginei Pistol.

Apariția prezentatoarei TV i-a luat prin surprindere pe cei trei chefi, care și-au manifestat bucuria într-un mod subit.

Citește și: Fiica Ginei Pistol a crescut și le topește inimile fanilor mamei sale. Imagine emoționantă cu Josephine

„Băi, și se ridică la un moment dat ușa. Și apare Ginaaaa!! Gina it's back.”, a mai adăugat el.

Întoarcerea Ginei Pistol pe platourile de filmare s-a lăsat cu lacrimi de bucurie, îmbrățișări și multe întrebări despre fiica sa, Josephine.

„A fost foarte emoționant. Nu am văzut-o de mult pe Gina și s-a discutat foarte mult despre cea mică, despre faptul că ar trebui să ne apucăm de reamenajat locul ăla al ei, unde am ținut-o cât a fost însărcinată.”, a zis chef Florin Dumitrescu despre momentul neașteptat.

Gina Pistol, apariție spectaculoasă pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite, după ce a devenit mamă

Prezentatoarea TV și-a făcut apariția în platoul Chefi la cuțite într-o rochie din paiete argintii, care i-a scos în evidență frumoasele forme ale corpului, dar și superbele trăsături ale feței. De asemenea, Gina Pistol a apelat la o pereche de cercei lungi, o coafură senzațională și la un machiaj discret.

Prezența sa deosebită i-a încântat pe cei trei chefi, dar și pe telespectatori. După ce a scăpat de emoții, aceasta a ținut neapărat să spună câteva cuvinte despre faptul că a putut să revină pe micile ecrane, chiar de ziua Antenei 1.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 17. Gina Pistol și-a dorit să participe în calitate de concurent la Asia Express. Ce dezvăluiri a făcut

„Dragii mei, îmi pare bine că sunt aici, îmi pare bine că vă văd în primul rând și să știți că este sărbătoarea în inima mea. Trebuie să vă zic la mulți ani, pentru că astăzi este ziua Antenei 1. (...) Măi, nu știu voi cum sunteți, dar eu mă simt ca și cum aș fi fost plecată în Asia Express”, a mărturisit Gina Pistol, vizibil entuziasmată.

Chefi la cuțite, ediții speciale de ziua Antenei 1

Chefi la cuțite vine cu 3 ediții speciale, pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumații de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor 3 ediții speciale este Gina Pistol care a revenit pe TV, după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: Își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Prima reacție a chefilor când au ajuns pe platoul de filmare. Ce culori au tunicile... Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce concurenți ai sezonului 4 din Asia Express și-au ales chefii în echipă. Care este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x