Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 mai 2023. Alexa Valianatos, apariția care i-a luat prin surprindere pe chefi. Ce le-a povestit juraților

Alexa Valianatos, fosta concurentă din sezonul 4 Chefi la cuțite, a revenit în ediția 18 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023. Jurații au recunoscut-o imediat și au ascultat cu atenție întreaga ei poveste.

colaj foto cu alexa valianatos si poza cu chefii la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Alexa Valianatos a fost concurentă în sezonul 4 al emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

Alexa Valianatos i-a surprins pe jurații show-ului culinar cu o apariția de zile mari în ediția 18 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023. Transgenderul a revenit pe platoul de filmare al emisiunii, după ce a trecut printr-o transformare completă.

Fosta concurentă a participat și în sezonul 4 din Chefi la cuțite, unde le-a vorbit chefilor despre schimbarea pe care a făcut-o în viața ei. De data aceasta, Alexa Valianatos s-a întors în fața lui chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu mai fericită ca niciodată.

Nici bine nu s-au deschis ușile că jurații au recunoscut-o imediat. Aceștia au rămas cu gurile căscate când au văzut-o pe Alexa Valianatos.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2023. AnaMaria Ijac, Anica de pe TikTok, a făcut dezvăluiri uluitoare. Ce replică neașteptată a „scăpat”

„Ne revedem și mă bucur să vă revăd!”, a zis aceasta.

„Ne știm! De acum 5 ani, erați într-o perioadă de tranziție”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu.

Alexa Valianatos le-a povestit juraților despre viața ei în ediția 18 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023

Alexa Valianatos a mărturisit, fără reținere, cele mai noi detalii din viața ei. Fosta concurentă din sezonul 4 Chefi la cuțite a povestit că se simte foarte bine în pielea sa de când a trecut printr-o schimbare completă.

„Astăzi sunt completă, ca să zic așa. În prezent am trecut și printr-o intervenție chirurgicală de reatribuire a organelor genitale pe care am făcut-o în Spania. Sunt fericită că lucrurile decurg așa cum decurg pentru orice femeie.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Valentin și mama Lia au făcut spectacol în bucătărie. Cum s-au „ciondănit” cei doi în fața chefilor

Transformarea a fost grea. A fost greu pentru că nu-mi permiteam această intervenție chirurgicală costisitoare de 21.000 de euro. A fost suportată integral de șefii mei actuali, mi-au făcut un cadou”, a mărturisit aceasta.

„La 17 ani am cunoscut-o pe cea care avea să devină mama copiilor mei. Am găsit feminitatea pe care o găseam în mine, dar nu puteam să o exprim. Căsătoria a funcționat cam 16 ani cu bune și cu rele. Fetele au fost alături de mine și sunt alături de mine.”, a mai povestit Alexa Valianatos despre viața ei.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 mai 2023. Francisc Șandor și Laura Eremia au făcut spectacol în platou. Cum a reacționat chef Sorin B... Chefi la cuțite, 3 mai 2023. Bogdan Veselovski a vizitat 72 de țări cu 5 dolari pe zi. Chefii i-au ascultat povestea fas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x