Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 mai 2023. AnaMaria Ijac, Anica de pe TikTok, a făcut dezvăluiri uluitoare. Ce replică neașteptată a „scăpat”

AnaMaria Ijac, Anica de pe TikTok, a făcut show total în ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 2 mai 2023 cu dezvăluirile sale uluitoare. Concurenta a „scăpat” cea mai neașteptată replică în fața juraților.

colaj foto cu AnaMaria Ijac si poza cu florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Concurenta i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile pe care le-a făcut în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

AnaMaria Ijac, cunoscută ca Anica de pe TikTok, are 34 de ani, vine din Tirol și este șef de departament într-un resort. Concurenta a pășit în platoul sezonului 11 Chefi la cuțite cu zâmbetul pe buze și cu replici memorabile.

„Eu la 7 ani făceam gogoși și ciorbe. (...) Nu, nu sunt femeie. Tu n-ai văzut cum sunt femeile pe aici, pe TikTok. Nu, eu sunt ceva zeitate creată din aripi de înger și lacrimi de urs panda”, a mărturisit aceasta.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Bunica Gherghina Bereghianu face senzație pe TikTok cu rețetele ei. Ce a dezvăluit chefilor

Pentru a-i da gata pe chefi în ediția 17 a show-ului culinar, AnaMaria Ijac s-a decis să facă o rețetă de paricaș de pui cu turte la tigaie. Concurenta a reușit să facă un show de zile mari în bucătăria emisiunii.

AnaMaria Ijac a dat o replică complet neașteptată în ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 2 mai 2023

AnaMaria Ijac i-a luat prin surprindere pe chefi cu apariția sa impecabilă din platou, dar și cu dezvăluirile neașteptate.

„De fel sunt din Constanța, dar locuiesc în Austria. Sunt șeful departamentului de curățenie într-un resort, 122 de camere de hotel plus 41 de vile. Am o echipă de 30 - 32 de oameni, majoritatea români. Fac asta din 2008. Eu nu știam să fac nimic și am plecat pițipoancă de Constanța, machiată până la urechi, piercinguri, tatuaje și cu unghii lungi. A fost perioada mea de armată!”, a povestit concurenta.

„Am plecat în Austria într-o vacanță de 2 săptămâni pe atunci și am rămas. Soțul l-am cunoscut ulterior, iar între timp am divorțat. Am trei pasiuni ascunse: scrisul, pictura și gătitul.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Sherry Lever (Mistress Sofia), momentul care i-a lăsat mască pe chefi. Ce s-a întâmplat în platou

Întrebată despre conținutul său de pe TikTok, Anica a „scăpat” o replică total neașteptată. Chefii au făcut ochii mari când au auzit-o pe concurentă. Hohotele de râs și-au făcut imediat apariția în platou.

„Cum a căzut asta...Nu m-am așteptat!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Concurenta a primit 3 cuțite din partea juraților, iar reacția a fost una de-a dreptul savuroasă.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Arkanian și Iman, apariție surpriză în platoul emisiunii. Cum a reacționat chef Florin Dumi... Globetrotter-ul român care a vizitat 72 de țări cu doar 5 dolari pe zi le gătește Chefilor. Chefi la cuțite, lider de au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x