Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Ce avantaj extraordinar primește cel care câștigă cele mai multe jetoane la jocurile de culise

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au aflat ce avantaj neașteptat primește cel care câștigă cele mai multe jetoane la jocurile de culise. Gina Pistol a făcut un anunț care i-a lăsat mască.

Chefii și Gina Pistol în platoul Chefi la cuțite Galerie
Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au aflat ce avantaj neașteptat primește cel care câștigă cele mai multe jetoane la jocurile de culise | Antena 1

Tot în ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022, chefii au aflat că vor participa la un nou joc de culise, însă au fost luați prin surprindere de un anunț total neașteptat al Ginei Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Ashan Bashitha Rathnayeka i-a făcut pe chefi să râdă cu lacrimi. Care este motivul

Înainte de a le da vestea cea mare, prezentatoarea TV le-a mărturisit că vor juca din nou popice, iar pentru acest joc sunt puse la bătaie alte 3 jetoane. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au părut încântați de provocarea pe care au primit-o de data aceasta.

Ce avantaj primește cheful care are cele mai multe jetoane câștigate la jocul de culise

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe cei trei chefi după ce a oferit toate detaliile jocului de culise din ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022. Prezentatoarea TV le-a spus ce avantaj o să primească juratul care a strâns cele mai multe jetoane.

„Și ca să vă dau o motivație în plus, cred că ar fi momentul să aflați deznodământul acestor jetoane. Adică ce va câștiga cel care la finalul preselecțiilor va avea cele mai multe jetoane. (...) Acesta va câștiga o bombă cu 5 avantaje”, a anunțat Gina Pistol.

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au rămas mască la aflarea veștii surprinzătoare. Acestora nu le-a venit să creadă ce miză uriașă de află în joc.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Sammy Agopian, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre viața pe care a dus-o în Liban

„Eu știu ce sunt bombele, am mai avut bombe, sunt periculoase tare!”, a evidențiat chef Sorin Bontea.

„Azi dărâm toate popicele din lume!”, a mai adăugat cheful vizibil hotărât să câștige jetoanele jocului de culise.

„Eu nu mai pot cu popicele astea, sunt de umplutură la popice. Ne-a bătut Bontea...”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Sorin Bontea a câștigat jocul de culise din ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, motiv pentru care a obținut 3 jetoane.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Matteo Afloarei, concurentul de 13 ani care i-a emoționat chefi: „O să ajungi foarte ... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Gabriel Drăgan a făcut show total în platou cu apariția lui. Ce i-au făcut chefii la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x