Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Cine a câștigat al doilea joc de culise din sezonul 10. Ce provocare le-a dat Irina Fodor

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au primit o nouă provocare din partea Irinei Fodor la jocul de culise din ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022. Hai să vezi ce au avut de făcut jurații show-ului culinar, dar și cine a câștigat concursul de data aceasta.

Irina Fodor și cei trei chefi stau în platoul emisiunii Chefi la cuțite pentru jocul de culise Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au primit o nouă provocare din partea Irinei Fodor la jocul de culise din ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022 | Antena 1

Cea de-a treia ediție din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022, a venit cu o nouă surprinză pentru chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Irina Fodor i-a invitat pe cei trei chefi la un joc de culise ce avea să le dea multe bătăi de cap.

„M-am gândit să mai pun 3 jetoane în joc. Trebuie să fiți foarte atenți pentru că am niște ghicitori.”, i-a atenționat prezentatoarea TV pe cei trei jurați ai show-ului culinar, înainte de a începe jocul de culise.

Chefii au la dispoziție 10 secunde să dea răspunsul pentru fiecare ghicitoare, iar cine răspunde corect va câștiga un punct. Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a oferit un răspuns corect la prima și cea de-a doua ghicitoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Olivia Alexandra Dumitru a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre meseria de bucătar

Distracția și răspunsurile savuroase ale juraților nu au întârziat să apară din peisaj. Jocul de culise din această ediție s-a lăsat cu multe râsete și reacții haioase.

De asemenea, nici tensiunile și replicile acide dintre chefi nu au lipsit. Chef Sorin Bontea a căutat pe Internet răspunsul la o ghicitoare, iar ce a urmat după i-a amuzat copios pe telespectatori.

„M-am enervat acolo, frate”, a spus chef Sorin Bontea.

„Multe ghicitori din arsenalul Irinei au fost grele”, a menționat chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat al doilea joc de culise din ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022

Cel care a avut cele mai multe răspunsuri corecte la ghicitori a fost chef Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care Irina Fodor l-a desemnat câștigătorul celui de-al doilea joc de culise din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Juratul a câștigat și primul joc de culise în ediția 2 a show-ului culinar, lucru care a stârnit destul de multe controverse în platoul emisiunii.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Jean de la Craiova a făcut show în bucătărie. Ce dezvăluiri a făcut despre copilăria sa

„I-am măturat!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Juratul Chefi la cuțite a reușit să mai strângă alte 3 jetoane în urma jocului de culise.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Ionuț Păun are povestea unui învingător. Prin ce drame a trecut: „Am muncit foarte m... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Andrei Bryan Goudarzi are o meserie ce l-a făcut pe Florin Dumitrescu să îi ceară aj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x