Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Sorin Bontea a folosit amuleta ca să înlocuiască un concurent! Pe cine a adus în echipa sa

Surpriză de proporții în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 30 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică pentru a înlocui un concurent din echipa sa cu un altul dintr-o altă echipă.

sorin bontea si concurentii din echipa verde de la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Liderul echipei verzi a făcut schimb de concurenți cu Florin Dumitrescu | Antena 1

Cel de-al unsprezecelea battle a început în forță, în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Sorin Bontea a folosit o amuletă ca să facă schimb de concurenți, la „Chefi la cuțite”

Pe lângă faptul că s-au ales cu o temă de gătit destul de dificilă, concurenții au avut parte și de o surpriză de zile mari, atunci când Sorin Bontea a apăsat butonul roșu și a anunțat ce amuletă are de gând să folosească, în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acesta l-a înlocuit pe Dorin Voiasciuc cu Florin Revesz. Extrem de sigur pe mutarea sa strategică, juratul a sperat că amuleta folosită va ajuta din plin echipa sa, mai ales după pierderea dureroasă a cuțitului de aur.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Victorina Matveev a fost trimisă la perete de către Sorin Bontea. Ce a urmat

„Combină puterea a două amulete ce au fost deja jucate de ceilalți chefi și construiește-ți super amuleta”, a fost vestea dată de Sorin Bontea, înainte de cel de-al unsprezecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”

Pe lângăt faptul că a stabilit noi reguli de gătit pentru rivalii săi, liderul echipei verzi a decis să îl trimită pe Dorin Voiasciuc în echipa albastră și să îl ia la schimb pe Florin Revesz. Se pare că mutarea a fost una ce a surprins pe mulți și au existat și nemulțumiri. Totuși, decizia jruatului a fost respectată.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Sorin Bontea a spart bomba! Ce amulete a găsit înăuntru

„O să încerc să le demonstrez că indiferent de culoare voi respecta munca de echipă”, a fost reacția lui Dorin Voiasciuc, la scurt timp după ce a îmbrăcat tunica albastră.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Proba de gătit ce i-a încurcat pe concurenți. Ce a anunțat Irina Fodor... Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Victorina Matveev a fost trimisă la perete de către Sorin Bontea. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x