Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Victorina Matveev a fost trimisă la perete de către Sorin Bontea. Ce a urmat

În ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Victorina Matveev a fost „pedepsită” de către Sorin Bontea.

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea s-a supărat pe Victrorina Matveev și a trimis-o la perete, la „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au primit de la Irina Fodor o temă ieșită din comun. Practic, un concurent din fiecare echipă a învârtit roata ingredientelor și astfel s-a aflat ce trebuie să gătească.

Victorina Matveev a fost trimită la perete de către Sorin Bontea, în edițiun concurent. a 40 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Surpriza a fost mare atunci când Andra Mihail, Elena Matei și Ciprian Antone s-au ales cu gorgonzola, trufe și lapte condensat, o combinație nu tocmai fericită.

Totuși, miza este mare și nimeni nu vrea să mai piardă vreun concurent, așa că toți și-au promis să dea tot ce au mai bun pentru a-și ajuta echipa, în cel de-al unsprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Ce echipă a fost acuzată că nu a respectat tema. Gașca Zurli a degustat farfuriile

Timpul de gătit este de șaizeci de minute și combinația inedită de ingrediente a cam dat ceva bătăi de cap tuturor. Echipa albastră și cea mov au de suferit de pe urma amuletei lui Sorin Bontea, care le-a cam pus bețe în roate.

Sorin Bontea si Victorina Matveev in bucataria chefi la cutite

Sorin Bontea a certat-o pe Victorina Matveev

Între timp, deși a crezut că acest bonus îi va servi din plin, în echipa sa verde au început să iasă scântei. Victorina Matveev a părut că nu se descurcă prea bine, lucru ce l-a enervat pe Sorin Bontea. Fără să mai stea pe gânduri, juratul „Chefi la cuțite” a decis s-o trimită pe concurentă la perete, drept „pedeapsă”.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a a pierdut încă un concurent

„Dacă a considerat că am greșit, atunci foarte bine”, a fost reacția concurentei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Sorin Bontea a folosit amuleta ca să înlocuiască un concurent! Pe cine a adus în echipa sa... Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă în ultimele momente ale probei de gătit. Ce a anun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x