Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Sorin Bontea a spart bomba! Ce amulete a găsit înăuntru

Sorin Bontea a ales să deschidă amuleta bombă pe care a câștigat-o în etapa de audiții. Concurenții echipei verzi s-au bucurat din plin când au auzit ce bonusuri primesc.

sorin bontea spargand amulrta bomba la chefi la cutite Galerie
Sorin Bontea a avut parte de o surpriză uriașă atunci când a deschis amuleta bombă | Antena 1

Ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță pentru toate cele trei echipe. Data trecută, Sorin Bontea a avut parte de o lovitură de zile mari, după ce l-a pierdut pe Paul Vasile, cuțitul său de aur. Totuși, nu s-a lăsat descumpănit, ci a ales să descopere ce bonus îi aduce amuleta bombă.

Totuși, tânărul nu a părăsit definitiv competiția, căci Cătălin Scărlătescu a ales să nu rateze o astfel de ocazie și a folosit amuleta ca să îl ia pe concurent în echipa sa mov. În prezent, juratul are șapte concurenți, un adevărat număr record pentru această etapă din show-ul „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea a deschis amuleta bombă și a descoperit înăuntru două amulete extrem de puternice

Dezamăgiți de această pierdere, cei din echipa verde au părut că sunt destul de descumpăniți. Cei cinci albaștri au părut că sunt gata de o nouă confruntare și au dezvăluit faptul că, momentan, singura lor strategie este aceea de-a mai elimina un concurent din cele două echipe adverse.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Ce echipă a fost acuzată că nu a respectat tema. Gașca Zurli a degustat farfuriile

Ca să își intimideze și mai mult adversarii, Florin Dumitrescu a început să sugereze faptul că are de gând să folosească din plin amulete. Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea a trecut direct la fapte, alegând să deschidă bomba pe care a câștigat-o în etapa audițiilor.

Efortul de-a sparge bila neagră i-a fost răsplătit cu două amulete extrem de puternice.

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”

„Bomba asta face toți banii, nene. Pot să iau un concurent dintr-o altă echipă și să-l schimb cu unul din altă echipă. Am o amuletă cu care pot să iau un concurent care a fost eliminat. Acum, dacă stau să mă gândesc mai bine, nu mai am patru, ci am cinci”, a dezvăluit Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a a pierdut încă un concurent

Deși inițial cei din echipa albastră și cei din echipa mov păreau siguri de ei, iată totuși că bonusurile adversarilor au șters rapid zâmbetul de pe chipurile celorlalți.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ce iubită frumoasă are Alexandru Bădițoaia. Cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu se mândrește cu partenera sa... Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Proba de gătit ce i-a încurcat pe concurenți. Ce a anunțat Irina Fodor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x