Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Verdict controversat adus de bandă. Ce acuzații a primit echipa câștigătoare

La finalul celui de-al unsprezecelea battle, concurenții din sezonul 9 „Chefi la cuțite” au așteptat verdictul adus de bandă.

Cătălin Scărlătescu în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 si echipa mov Galerie
După al unsprezecelea battle, echipele de la „Chefi la cuțite” au așteptat verdictul adus de bandă | Antena 1

În ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție au avut parte de o temă de gătit neobișnuită. Astfel, în cadrul celui de-al unsprezecelea battle, ruleta ingredientelor a impus echipelor să facă rețete folosind gorgonzola, trufe și lapte condensat.

Ce echipă a câștigat proba de gătit în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a ales să facă o rețetă inedită de tiramisu, în timp ce Florin Dumitrescu a decis să pregătească un sufleu. Echipa mov a făcut o rețetă de paste care a impresionat încă de la început prin aspect, dar la degustare însă, părerile au fost destul de împărțite.

De data aceasta, cei care au decis soarta concurenților au fost chiar actorii din celebra Gașcă Zurli.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Ce echipă a fost acuzată că nu a respectat tema. Gașca Zurli a degustat farfuriile

Prima farfurie adusă de banda de foc în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una verde, spre marea bucurie a lui Sorin Bontea.

Florin Revesz, la Chefi la cuțite

Concurenții de la „Chefi la cuțite”, așteptând verdictul

Apoi, voturile următoare au mers către echipa albastră și cea mov și, la un moment dat, scorul a fost chiar foarte strâns între cele trei echipe. Totuși, ultimele farfurii au mers spre Sorin Bontea, cel care a și câștigat proba.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a a pierdut încă un concurent

Verdictul a fost unul extrem de surprinzător și a dat naștere unor controverse în bucătărie, căci încă o dată toată lumea i-a acuzat pe verzi că nu au respectat tema și că victoria nu a fost una pe merit.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Ce echipă a fost acuzată că nu a respectat tema. Gașca Zurli a degustat farfuriile... Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Duelul a dus concurenților o probă cu ingrediente neașteptate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x