Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu un concurent eliminat din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie.

concurenții din echipa mov si cea albastră, după duel Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Cel de-al unsprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a reprezentat o adevărată provocare pentru cele trei echipe, conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 30 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Ruleta a impus tuturor să gătească o rețetă cât mai gustoasă, folosind în mod obligatoriu gorgonzola, trufe și lapte condensat. Haosul s-a dezlănțuit în bucătărie mai ales atunci când Sorin Bontea a „lovit” în adversari cu o amuletă puternică.

De data aceasta, în ediția 40 din sezonul „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 30 mai 2021 la Antena 1, degustarea a fost făcută de actorii din celebra Gașcă Zurli. Aceștia au apreciat combinația inedită de ingrediente, dar au putut acorda un singur vot, pentru farfuria care le-a plăcut cel mai mult.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Sorin Bontea a folosit amuleta ca să înlocuiască un concurent! Pe cine a adus în echipa sa

Banda de foc l-a desemnat câștigător pe Sorin Bontea, pentru rețeta sa de tiramisu. Verdictul i-a dezamăgit nu doar pe Florin Dumitrescu și pe Cătălin Scărlătescu, ci și pe concurenții din celelalte două echipe. Se pare că mai toată lumea a considerat că cei din echipa verde nu ar fi respectat tema de gătit, motiv pentru care victoria nu e una pe merit. Echipa albastră și cea mov au intrat astfel la duelul ce s-a finalizat cu o eliminarea unui concurent neașteptat, în ediția 40 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Un bucătar a părăsit echipa mov, în data de 30 mai 2021.

catalin scarlatescu la chefi la cutite

Cătălin Scărlătescu a aflat ce concurent a pierdut

De data aceasta, Irina Fodor a anunțat că fiecare concurent trebuie să gătească rețete cât mai savuroase folosind ingredientele găsite în coșul de sub bancul de lucru.

La finalul timpului de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent farfuriile și au avut parte de numeroase surprize.

Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent din echipa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

După ce au analizat atent fiecare preparat, aceștia au acordat puncte. Reveniți în platoul emisiunii, cei trei au avut parte de o surpriză uriașă atunci când au descoperit că Narcisa Birjaru a fost singura concurentă care a obținut 15 puncte. Apoi, rând pe rând, concurenții și-au aflat notele.

La final, supriza a fost mare atunci când în platou au mai rămas doar Vincenzo Aiello și Paul Vasile din echipa mov. Acesta din urmă a fost și concurentul eliminat, în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Vestea i-a surprins pe toți, mai ales fiindcă este vorba despre un cuțit de aur.

Vă reamintim că, în ediția trecută, Paul Vasile a fost eliminat din echipa verde și salvat de Cătălin Scărlătescu, prin intermediul unei amulete. Se pare însă că ghinionul s-a ținut scai de concurent și acesta a părăsit „Chefi la cuțite”, în data de 30 mai 2021.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Degustare plină de surprize după duel. Ce farfurie nu au înțeles chefii... Paul Vasile, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Foarte mulți m-au criticat dur”. Ce mesaj a transmis „cuțitul de au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x