Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Ce echipă a fost acuzată că nu a respectat tema. Gașca Zurli a degustat farfuriile

Degustare plină de surprize, după cel de-al unsprezecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. O echipă a fost acuzată de faptul că nu a respectat tema de gătit.

gașca zurli la chefi la cuțite Galerie
Actorii din Gașca Zurli au făcut degustarea în ediția 40 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, cei din Gașca Zurli au fost jurații care au degustat farfuriile pregătite în cel de-al unsprezecelea battle. În timp ce artiștii savurau combinația inedită de ingrediente, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a descoperi cine are cele mai multe șanse de-a câștiga confruntarea. Rând pe rând, aceștia au degustat cele trei farfurii și au dat verdictul.

Cei din Gașca Zurli au degustat farfuriile pregătite în battle, în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a ales să facă o rețetă inedită de tiramisu, folosind cele trei ingrediente desemnate de ruletă în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, adică lapte condensat, trufe și gorgonzola. Preparatul său a primit însă destul de multe critici.

„Nu ai gorgonzola în farfuria aia ca să se simtă la gust. Se simte doar alcool mult, doar cafea. Nu ai gorgonzola în farfurie”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a a pierdut încă un concurent

„Au început să țipe Dumitrescu și Scărlătescu și să spună că nu mă țin de probă. Au înnebunit ăștia”, a fost de părere Sorin Bontea, uluit fiind de reacția colegilor săi de platou, care l-au acuzat de faptul că nu a respectat mai deloc tema impusă în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Gașca Zurli la Chefi la cuțite

Gașca Zurli a făcut degustarea la Chefi la cuțite

Echipa albastră a ales să facă un sufleu, care nu a primit doar laude de la juriul format din Gașca Zurli, ci și critici. Echipa mov a făcut o rețetă de paste care a impresionat încă de la început prin aspect. La degustare însă, părerile au fost împărțite.

După ce au terminat de degustat, cei din Gașca Zurli au ales ce farfurie le-a plăcut cel mai mult, acordând astfel voturi.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Sorin Bontea a spart bomba! Ce amulete a găsit înăuntru

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă în ultimele momente ale probei de gătit. Ce a anun... Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Verdict controversat adus de bandă. Ce acuzații a primit echipa câștigătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x