Căutare Live

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Alex Velea și Antonia au dat detalii savuroase din casa și relația lor

Alex Velea și Antonia i-au vizitat pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu în a 15-a ediție a sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Alex Velea și Antonia au pregătit o rețetă indiană pentru Chefi în sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite

Cei doi artiști au venit plini de emoții și și-au propus să impresioneze cu un preparat indian, pe care Antonia l-a pregătit prima dată acasă. Toată lumea știe că Alex Velea mănâncă doar piept de pui cu orez, așa că alegerea culinară a celor doi nu a fost tocmai o surpriză pentru cei care îi cunosc cel mai bine.

Tinerii de 36, respectiv 31 de ani formează unul din cele mai controversate, dar și sudate cupluri din showbizul românesc. Deschiși în fața publicului, ei au dat detalii din intimitatea căminului lor și la testimonialul de la Chefi la Cuțite: "Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă(...) Eu, recunosc, a gătit ea mai mult decât mine", a povestit cântărețul.

Citește și: Antonia, imagini înduioșătoare din copilărie. Artista a postat fotografii de când era un copil

Alex și Antonia nu au ezitat nici când a venit vorba despre povestea lor tumultuoasă de iubire: "Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012 (...). Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea."

Alex și Antonia au trei copii, sunt împliniți și fericiți și au venit să facă față unei noi provocări - gătitul în fața chefilor.

Alex Velea și Speak, amintiri din tinerețe în ediția 15 de la Chefi la Cuțite

Fanii lui Velea și ai lui Speak știu că cei doi au stat în aceeași casă pe când aveau 20 de ani. Ei au profitat de revederea la Chefi și au depănat amintiri savuroase, "de când mâncau crenvurști întruna".

De altfel, într-una din cele mai cunoscute piese cântate de Alex cu Smiley, el menționează aceste momente de la începutul carierei în showbiz: "Mi-amintesc eram tineri n-aveam bani în buzunar/ Mâncam crenvuști cu muștar și n-aveam habar/ De ce ne rezervă viața acum totul e clar".

Speak și Velea au locuit împreună din 2007 în 2009: "Pe vremea aia, când eram noi mici, ne zbăteam să avem succes, să supraviețuim (...) Mâncam de frica morții, ca să înțelegi".

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin prezintă Îs geană pi tini. Vezi cel mai nou episod din show-ul lor digital

Ce este butter chicken, sau puiul indian cu unt pregătit de Antonia și Alex Velea în ediția 15 de la Chefi la Cuțite

Butter Chicken este o rețetă clasică din India în care bucățile suculente de piept de pui sunt învelite într-un sos de roșii aromat cu ghimbir, usturoi și condimente. Rețeta presupune folosirea smântânii de gătit și a untului.

Citește și
natanticu, patrizia paglieri, elwira petre si shift la chefi la cutite
Cine e câștigătorul edițiilor speciale Chefi la cuțite. Cine a primit farfuria de aur de la Gina Pistol
Cine e câștigătorul edițiilor speciale Chefi la cuțite. Cine a primit farfuria de aur de la Gina Pistol
chef-sorin-bontea-chef-cătălin-scărlătescu-chef-florin-dumitrescu-reacții
Chefii care au pierdut trebuie să se tatueze, la Chefi la cuțite! Ce a anunțat Gina Pistol
Chefii care au pierdut trebuie să se tatueze, la Chefi la cuțite! Ce a anunțat Gina Pistol
dan badea la razi cu roast
Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Badea, roast-ul incendiar despre București. "Ce aveți, mă? Vi s-a urcat poluarea la cap?"
Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Dan Badea, roast-ul incendiar despre București. "Ce aveți, mă? Vi s-a urcat poluarea la cap?"
Mai multe articole

Puiul aromatizat se servește cel mai adesea cu orez basmati.

Ingredientul secret folosit la această rețetă este Tandoori Masala, un mix de arome specific indiene care oferă un gust autentic preparatului.

Alex Velea și Antonia nu au detaliat cum au descoperit această rețetă, însă au specificat că artista a preparat-o prima datp singură, iar apoi l-a învățat și pe partenerul ei cum se gătește.

Vezi clipul video de mai sus și savurează apariția lor inedită în sezonul 9 Chefi la Cuțite. Ediția integrală a show-ului poate fi urmărită pe Antena Play: https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-9

Chefi la cuțite – lider de audiență luni. Antonia și Alex Velea, surpriza serii la audițiile pe nevăzute, diseară, la An... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri