Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cristina Mălai a rămas fără cuvinte când a primit verdictul chefilor: "Voi vorbiți serios?"

În ediția 15 Chefi la Cuțite, Cristina Mălai a mizat pe un preparat de inspirație arăbească, aromat, din cotlete de miel. Cu toate că are multă experință în bucătărie, concurenta a trăit emoții intense în fața chefilor.

cristina malai imbracata intr-o camasa kaki sta in fata juratilor chefi la cutite pentru a primi verdictul Galerie
Cristina Mălai a pregătit cotlete de miel și a primit trei cuțite în sezonuș 9 Chefi la Cuțite

În vârstă de 31 de ani, Cristina Mălai și-a început testimonialul prin a spune că numele ei este predestinat pentru meseria pe care o are. Cu toate că a fost și este pasionată de cinematografie și lumea filmului, tot bucătăria și-a făcut loc în sufletul concurentei.

Cristina a ajuns bucătar șef după ce a muncit în tot felul de bucătării, după ce și-a încercat norocul un serviciu de livrări și după ce a lucrat cu una din protejatele lui Chef Florin Dumitrescu.

"Îmi place să mă joc foarte mult, îmi place să risc, îmi place să ajung în punctul ăla în care nu știu dacă o să-mi iasă sau nu, dar știu că iese... Lucrurile alea făcute pe ultima sută de metri, dar care, cumva, au succes!", a povestit Cristina Mălai.

Deși știe, probabil, că Chef Cătălin Scărlătescu nu e de acord că bucătăria este artă, concurenta a comparat experiența ei culinară cu cinematografia: "Viața în bucătărie este ca întrun film, e o nebunie curată. Ai parte de toate sentimentele deoadată. În 30 de secunde poți să și râzi, să plângi, să dai cu tigaia, să legi o prietenie... E totul de-a valma."

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, imagine nemaivăzută din adolescență. Cum arăta înainte să devină celebru

Concurenta a glumit, chiar, și a subliniat că cine spune că bucătarii sunt bipolari ar trebui să se întrebe și de ce: "Lucrează tu la flăcări, la strigăte. Toți clienții vor totul deodată. Cam așa e viața, dar e foarte frumoasă. N-aș renunța niciodată la chestia asta".

Cum i-a convins Cristina Mălai pe chefi să îi ofere trei cuțite în sezonul 9 Chefi la Cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cotletele cu atenție la detalii. Deși nu s-au pus de acord în privința felului în care concurenta a pregătit carnea, cei trei au concluzionat că gustul mâncării este foarte bun.

"N-a prea avut timp să facă piureul ăsta de vinete, că e puțin cam iute de apa de vânătă", a completat Chef Florin. Lui Chef Scărlătescu i-a plăcut însă mult garnitura.

Contrele n-au făcut decât să îi intrige pe amfitrionii emisiunii Chefi la Cuțite, care și-au dorit să o cunoască pe Cristina Mălai.

După ce și-au spus părerea despre farfuria ei și i-au dat sfaturi să o perfecționeze, ei au trecut-o în etapa următoare oferindu-i trei cuțite. "Voi vorbiți serios?", a fost singurul lucru pe care l-a mai putut spune concurenta după răspunsul ei.

Vezi momentul complet mai sus, iar emisiunea integrala pe Antena Play.

Despre sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod "Speak@cuțite"!

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Marius Săvescu, omul-spectacol care a adus vocile celor mai îndrăgite personaje de dese... Chefi la cuțite, lider de audiență! Antonia și Alex Velea au primit trei cuțite cu un meniu indian...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 3 octombrie 2023. Încă o eliminare în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu Chefi la cuțite | Sezonul 12, 3 octombrie 2023. Încă o eliminare în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu Marti, 03.10.2023, 23:25
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Fabian Soare a fost eliminat din sezonul 12. Ce punctaj a obținut farfuria concurentului

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Fabian Soare a fost eliminat din sezonul 12. Ce punctaj a obținut farfuria concurentului

Fabian Soare a fost eliminat în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut încă un concurent din echipa turcoaz. Farfuria tânărului a obținut cel mai mic punctaj.

Marti, 03.10.2023, 23:50
Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce farfurie i-a intrigat pe jurați la degustare. De ce a plecat Cătălin Scărlătescu de la bandă

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce farfurie i-a intrigat pe jurați la degustare. De ce a plecat Cătălin Scărlătescu de la bandă

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au ridicat cloșurile și au rămas muți de uimire în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2023. Jurații au avut parte de o surpriză neașteptată. Un preparat i-a intrigat pe aceștia.

Marti, 03.10.2023, 23:10
Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce verdict neașteptat a adus banda în battle-ul cinci: „Am refuzat să cred!”. Toți au amuțit

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce verdict neașteptat a adus banda în battle-ul cinci: „Am refuzat să cred!”. Toți au amuțit

Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023. Decizia degustătorilor a venit cu o proporție uriașă de supărare pentru jurați. Iată ce echipe au intrat la duel.

Marti, 03.10.2023, 22:23
Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a țipat la ea

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a țipat la ea

Cristina Sabău (Mariposa) a cedat și nu și-a mai putut ascunde reacțiile în ediția 20 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 octombrie 2023. Chef Sorin Bontea s-a enervat și a țipat la ea când a văzut ce făcea.

Marti, 03.10.2023, 21:55
x