Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cristina Mălai a rămas fără cuvinte când a primit verdictul chefilor: "Voi vorbiți serios?"

În ediția 15 Chefi la Cuțite, Cristina Mălai a mizat pe un preparat de inspirație arăbească, aromat, din cotlete de miel. Cu toate că are multă experință în bucătărie, concurenta a trăit emoții intense în fața chefilor.

Cristina Mălai a pregătit cotlete de miel și a primit trei cuțite în sezonuș 9 Chefi la Cuțite

În vârstă de 31 de ani, Cristina Mălai și-a început testimonialul prin a spune că numele ei este predestinat pentru meseria pe care o are. Cu toate că a fost și este pasionată de cinematografie și lumea filmului, tot bucătăria și-a făcut loc în sufletul concurentei.

Cristina a ajuns bucătar șef după ce a muncit în tot felul de bucătării, după ce și-a încercat norocul un serviciu de livrări și după ce a lucrat cu una din protejatele lui Chef Florin Dumitrescu.

"Îmi place să mă joc foarte mult, îmi place să risc, îmi place să ajung în punctul ăla în care nu știu dacă o să-mi iasă sau nu, dar știu că iese... Lucrurile alea făcute pe ultima sută de metri, dar care, cumva, au succes!", a povestit Cristina Mălai.

Deși știe, probabil, că Chef Cătălin Scărlătescu nu e de acord că bucătăria este artă, concurenta a comparat experiența ei culinară cu cinematografia: "Viața în bucătărie este ca întrun film, e o nebunie curată. Ai parte de toate sentimentele deoadată. În 30 de secunde poți să și râzi, să plângi, să dai cu tigaia, să legi o prietenie... E totul de-a valma."

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, imagine nemaivăzută din adolescență. Cum arăta înainte să devină celebru

Concurenta a glumit, chiar, și a subliniat că cine spune că bucătarii sunt bipolari ar trebui să se întrebe și de ce: "Lucrează tu la flăcări, la strigăte. Toți clienții vor totul deodată. Cam așa e viața, dar e foarte frumoasă. N-aș renunța niciodată la chestia asta".

Cum i-a convins Cristina Mălai pe chefi să îi ofere trei cuțite în sezonul 9 Chefi la Cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cotletele cu atenție la detalii. Deși nu s-au pus de acord în privința felului în care concurenta a pregătit carnea, cei trei au concluzionat că gustul mâncării este foarte bun.

"N-a prea avut timp să facă piureul ăsta de vinete, că e puțin cam iute de apa de vânătă", a completat Chef Florin. Lui Chef Scărlătescu i-a plăcut însă mult garnitura.

Contrele n-au făcut decât să îi intrige pe amfitrionii emisiunii Chefi la Cuțite, care și-au dorit să o cunoască pe Cristina Mălai.

După ce și-au spus părerea despre farfuria ei și i-au dat sfaturi să o perfecționeze, ei au trecut-o în etapa următoare oferindu-i trei cuțite. "Voi vorbiți serios?", a fost singurul lucru pe care l-a mai putut spune concurenta după răspunsul ei.

Citește și
Concurenta care l-a „supărat” pe Liviu Vârciu din cauza profesiei sale. Ce i-a spus aceasta
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te urăsc”
maria de la mireasa sezon 4 in timp ce o priveste pe simona gherghe
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Mireasa 2021, sezon 4. Maria, iubita unui bărbat căsătorit? Cum explică acuzațiile venite din afara casei
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Asia Express, 13 octombrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Connect-R și Shift a părăsit competiția
Mai multe articole

Vezi momentul complet mai sus, iar emisiunea integrala pe Antena Play.

Despre sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod "[email protected]țite"!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri