Antena Căutare

Cum i-a cunoscut Cătălin Scărlătescu pe Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Dezvăluirile chef-ului: „O fi vreun fraier?”

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre momentul în care i-a cunoscut pe colegii lui, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 de Chefi la cuțite Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu a povestit cum i-a cunoscut pe actaluii lui colegi | Antena 1

Înainte să fie colegi la televizor, cei trei chefi: Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu nu se cunoșteau personal. În cadrul emisiunii Bar online a lui Pepe, chef Cătălin Scărlătescu a povestit despre momentul în care i-a cunoscut pe cei alături de care urma să înceapă o frumoasă poveste care să-i facă celebri în întreaga țară.

Cătălin Scărlătescu a povestit că i-a cunoscut pe Bontea și pe Dumitrescu la el acasă:

„În momentul în care am fost anunțat că o să fac parte din acel juriu, nu îl cunoșteam nici pe Sorin. Ne-am cunoscut la mine acasă. Primul loc în care ne-am cunoscut a fost la mine acasă, ne-au ales și Dumnezeu știe cum.

Cum s-au cunoscut cei trei chefi de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu a povestit că de Sorin Bontea auzise la momentul acela, însă nu-l cunoștea personal. De Florin Dumitrescu nu auzise, însă când l-a cunoscut și-a dat seama cât de bun profesionist este, în ciuda vârstei fragede de atunci.

Citește și: Cine este sosia lui Cătălin Scărlătescu. Aytaç Doğan, artistul turc care seamănă leit cu chef-ul român: „E 1 la 1 Scărlătescu”

„Pe Sorin nu îl știam, de Florin nu auzisem, încă. Dar, auzisem de Sorin, însă nu îl cunoșteam personal. Pe unul dintre prietenii mei i-am întrebat: <<Dar Sorin ăsta e bun?>> <<Păi zic că dacă e bucătar-chef asistent la hotelul ăla mare și duce un restaurant pe umeri, nu știu ce să cred despre el, o fi vreun fraier?>> Florinel, când ne-am cunoscut avea 23 sau 24 de ani. Era copilul-minune al bucătăriei, făcea asta din toate pozițiile. Mușca din ele, la un moment dat i-am zis mai oprește-te. Noi făceam 2 feluri de mâncare, el 5-6 și după 8 ani noi spuneam că Florin Dumitrescu are 24 de ani. Recent am aflat că a sărit de 30”, i-a povestit Cătălin Scărlătescu lui Pepe.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO.

Cătălin Scărlătescu, despre profesia de chef: „Ce am reușit să fac eu și colegii mei a fost să transformăm meseria de bucătar”

În discuția cu Pepe Cătălin Scărlătescu a vorbit și despre profesia sa, care în trecut nu era la fel de râvnită și de interesantă ca acum. Chef-ul și-a amintit că în perioada în care și-a încput cariera a fi bucătar nu reprezenta o meserie atractivă din punctul de vedere al femeilor. Scărlătescu spune că de când el și colegii lui, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au început să apară la televizor, meseria de bucătar s-a transformat în chef, iar toată lumea este mult mai interesată de această profesie.

Citește și: Cât de mari s-au făcut fetele lui Florin Dumitrescu. Chef-ul se mândrește cu o familie superbă

„Ce am reușit să fac eu și colegii mei a fost să transformăm meseria de bucătari în chefi. Pe vremuri nu era cu plating”, a afirmat chef Cătălin Scărlătescu în cadrul emisiunii Bar Online a lui concurentului d ela Te cunosc de undeva!, Pepe.

Pe Pepe îl puteți vedea în fiecare sâmbătă pe Antena 1, la TCDU, de la orele 20:00, iar pe Cătălin Scărlătescu îl puteți vedea la Chefi la cuțite duminică la 20:00 și luni și marți de la 20:30.

Jador și mama lui vin la Chefi la cuțite, astăzi, de la 20:30 pe Antena 1... Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Alina Bălan l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să cadă de pe scaun, la propriu. Ce a dezvă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x