Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Temă de gătit ce i-a bucurat pe concurenții de la duel. Ce trebuie să gătească

În ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa verde și cea mov au intrat la duel. Irina Fodor i-a surprins pe concurenți atunci când a anunțat tema de de gătit.

concurentii din echipa verde, la duel Galerie
Concurenții din echipa verde au intrat la duel cu cei din echipa mov, la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au avut parte de o temă de gătit complet neașteptată, ce a testat din plin priceperea tuturor.

Ce temă de gătit au primit concurenții intrați la duel, în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a ales să facă macarons, Florin Dumitrescu a mizat pe un desert sofisticat, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ales să facă un fel principal, cu mușchi de vită și piureuri, dar și un desert.

După ce au degustat farfuriile, artiștii din Orchestra Radio au analizat atent atât aspectul, cât și gustul și au votat ce farfurie le-a plăcut cel mai mult. Banda a început să meargă și a adus un rezultat complet neașteptat.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

Sorin Bontea a primit trei voturi, în timp ce echipa mov s-a ales cu un singur vot. Marele câștigător a fost Florin Dumitrescu. Scăpat de duel, acesta s-a retras din bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a-i lăsa pe dueliști să se ia la întrecere.

Valentina Ioniță și Nicoleta Pop la „Chefi la cuțite”

Valentina Ioniță și Nicoleta Pop la „Chefi la cuțite”

De data aceasta, frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a anunța ce temă de gătit inedită a pregătit pentru cel de-al doisprezecelea duel. Bucuria a fost mare și toată lumea a fost surprinsă atunci când prezentatoarea îndrăgitului show culinar a anunțat că, de data aceasta, dueliștii trebuie să pregătească rețete de paste.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Degustarea va fi făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, așa că nu doar aspectul contează, ci și gustul.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor... Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Preparatul pe care Dumitrescu nu l-a mai văzut până acum. Ce a descoperit la degustare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x