Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Preparatul pe care Dumitrescu nu l-a mai văzut până acum. Ce a descoperit la degustare

După al doisprezecelea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei chefi au degustat farfuriile pregătite de concurenți. Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a dat peste un preparat aparte.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Chefii au degustat atent farfuriile concurenților intrați la duel în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din echipa mov și cei din echipa verde au intrat la duel.

De data aceasta, după ce au pierdut al doisprezecelea battle, aceștia au revenit în bucătărie pentru a se întrece în proba individuală de gătit.

Ce au descoperit Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, la degustarea din ediția 41 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Prima farfurie ce a fost analizată de cei trei chefi a fost cea pregătită de Rikito Watanabe, concurentul care a ales o rețetă cu fructe de mare și varză de Bruxelles. Combinația inedită de ingrediente i-a surprins pe jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

Cătălin Scărlătescu a considerat că au de-a face cu o ciudățenie, lucru ce a fost confirmat și de Sorin Bontea. Florin Dumitrescu a recunoscut faptul că nu a mai văzut așa ceva la „Chefi la cuțite”, dar că gustul este unul bun.

Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Valentina Ioniță a mizat pe rețetă clasică cu sos de roșii uscate și parmezan. Victorina Matveev a făcut tagliatelle cu fructe de mare și pește. La degustare au urmat apoi și alte farfurii, care au surprins din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Și de data aceasta, părerile au fost destul de împărțite la masa jurizării.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Fiecare dintre cei trei jurați a acordat puncte și de nota obținută de fiecare concurent depinde și deznodământul acestei ediții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cine a impresionat și cine a dezamăgit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la degustare?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Temă de gătit ce i-a bucurat pe concurenții de la duel. Ce trebuie să gătească... Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x