Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Echipa albastră, greșeală ce ar putea să coste scump. Ce s-a întâmplat

Emoțiile au fost atât de mari în cel de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, încât în echipa albastră s-a făcut o greșeală mare, ce ar putea compromite rezultatul

keed si ciprian antone la chefi la cutite Galerie
Echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a făcut o greșeală riscantă, în ediția 41 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o temă de gătit surprinzătoare și dificilă, chiar și pentru niște bucătari cu experiență.

Al doisprezecelea battle a impus concurneților să pregătească farfurii cât mai savuroase, având în mod obligatoriu printre și ingrediente în culorile celor trei echipe, adică verde, mov și albastru.

Echipa albastră a făcut o greșeală mare, în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Dacă verdele și movul se pot obține ușor, din numeroase legume sau fructe, albastrul reprezintă o adevărată provocare chiar și pentru bucătari experimentați.

Totuși, de teama duelului și din dorința de-a nu avea un alt concurent eliminat, fiecare dintre echipe a încercat să dea tot ce are mai bun.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Sorin Bontea a ales să facă macarons, Florin Dumitrescu a mizat pe un desert sofisticat, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ales să facă un fel principal.

Florin Dumitescu și Cătălin Amarandei, în bucătăria „Chefi la cuțite”

Florin Dumitescu și Cătălin Amarandei, în bucătăria „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Timpul alocat gătitului este extrem de scurt și concurenții încearcă pe cât posibil să dea tot ce au mai bun pentru a putea pregăti rețete cât mai gustoase, folosind cele trei culori impuse în cel de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

De data aceasta, Sorin Bontea a folosit o amuletă ca să-i reducă la tăcere pe adversarii săi și am avut astfel șansa de-a savura jocul de mimă al lui Florin Dumitrescu. Totuși, emoțiile mari și graba au adus o greșeală de zile mari la bancul de lucru al albaștrilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

La un moment dat, în timp ce oferea colegilor de echipă bolul cu apă rece ca gheața, Ciprian Antone a vărsat câțiva stropi în vasele cu glasajul pentru desert, riscând astfel să compromită rezultatul final. Totuși, Cătălin Amarandei a fost pe fază și a intervenit imediat, pentru a salva situația și pentru a repara greșeala colegului său de echipă.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă neașteptată! Ce au pățit Dumitrescu și Scărlătescu... Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme când a văzut farfuria echipei sale. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x