Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

Situație fără precedent în istoria emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Ce a apărut pe tabela de scor?

sorin bontea si catalin scarlatescu in bucataria chefi la cutite Galerie
Chefii au avut parte de o surpriză, atunci când au privit tabela de scor în edițai 41 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

După ce și-au tot aruncat săgeți la degustarea făcută după al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au părut că îngroapă securea războiului.

Ce a apărut pe tabela de scor, în premieră la „Chefi la cuțite”

A fost un battle destul de dificil în ediția 41 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. De data aceasta, cele trei echipe au avut sarcina de-a pregăti rețete cât mai gustoase având în mod obligatoriu în farfurii culorile mov, verde și albastru. Dacă primele două au fost ușor de obținut, fie că a fost vorba despre desert sau despre un fel de mâncare principal, albastrul însă a părut că dă bătăi de cap tuturor. Din bucătărie nu au lipsit nici incidentele sau greșelile riscante.

„Suntem prima echipă care a adunat patru victorii la battle. Nu a fost niciodată bătălia așa de strânsă la battle-uri”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

La scurt timp după ce liderul echipei albastre a fost desemnat câștigător, Cătălin Scărlătescu i-a dat lui Bontea o farfurie cu autograf și cu o dedicație specială. Echipa din regie a îndeplinit rugămințile din platou și astfel am avut parte de o premieră în istoria emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la chefi la cutite

Sorin Bontea a primit un cadou de la Cătălin Scărlătescu

Mai exact, pe tabela de marcaj, Cătălin Scărlătescu nu a mai figurat cu zero, ci cu minus 1 voturi, lucru ce i-a amuzat din plin pe adversarii săi. Aceștia nu au ratat ocazia de-a face poze și de a-l tachina pe liderul echipei mov.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă neașteptată! Ce au pățit Dumitrescu și Scărlătescu

Degeaba s-a opus liderul echipei mov acestei situații, căci tabela de scor tot același lucru a arătat, spre marea lui disperare. Apoi, concurenții au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce temă de duel le-a pregătit Irina Fodor.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rezultatul după battle a nedumerit echipele. Cine a câștigat... Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Temă de gătit ce i-a bucurat pe concurenții de la duel. Ce trebuie să gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x