Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă de „coșmar”. Haosul a cuprins rapid bucătăria. Ce a urmat

Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă de „coșmar” în ediția 30 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023. Haosul a cuprins rapid bucătăria când juratul a apăsat butonul roșu, iar Luna Morgaciova a apelat la un gest neașteptat.

colaj foto cu sorin bontea, poza cu sorin bontea cu amuleta si poza cu sorin bontea si luna morgaciova la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică în ediția 30 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Haosul și-a făcut apariția în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite, după ce chef Sorin Bontea a dat o amuletă de „coșmar”. Juratul a luat această decizie la scurt timp de la plecarea lui Contantin Onțu în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Nici bine nu a început probă că chef Sorin Bontea a apăsat butonul roșu. Tensiunile și presiunea și-au făcut simțită prezența în bucătăria show-ului culinar.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă năucitoare. Ce au pățit echipele adverse

Toți au rămas cu gura căscată după ce au aflat avantajul echipei roșii. Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au primit o „lovitură” de zile mari din partea colegului lor, fără pic de reținere.

Ce amuletă a folosit chef Sorin Bontea în ediția 30 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023

Pentru că are în dotare un număr mare de amulete, chef Sorin Bontea nu a ezitat să mai folosească un bonus în proba din ediția 30 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 31 mai 2023. Așadar, concurenții echipelor adverse vor găti în ștafetă câte doi, schimbându-se la fiecare 3 minute.

„Fandoselile voastre, uitați de ele! Luați-o pe asta! Aha, m-ați legat ieri la spate, a?”, a spus juratul.

Avantajul lui chef Sorin Bontea a adus panica în bucătărie. Deși a folosită o amuletă pentru echipa roșie, tensiunile au început să apară și la bancul lor de lucru în timpul probei.

Juratul a rămas uimit de gestul Lunei Morgaciova în timp ce vorbea cu ea. Concurenta a decis să-l lase pe chef Sorin Bontea să vorbească singur, după ce i-a spus să își folosească unghiile pentru a tăia ceapa.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Chef Sorin Bontea a „lovit” cu o nouă amuletă. Ce „pedeapsă” au primit echipele rivale

„A lăsat cuțitul jos și a plecat. Am rămas blocat! N-am înțeles nimic”, a zis el.

„Ce înseamnă asta, Luna? Vorbeam cu tine”, a întrebat-o pe concurentă.

„Vă dau cuvântul meu că am crezut că vrea să facă mișto de mine, de asta am și plecat. Îmi venea să plâng, eram praf, și nu aveam dispoziția să stau la caterincă. Îmi pare super rău!”, a mai explicat Luna Morgaciova.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Chef Florin Dumitrescu, amuletă care l-a adus pe Constantin Onuț în echipa lui. Pe cine a ... Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu și-au adresat replici acide. De ce s-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x