Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Cine a câștigat amuleta 16. Ce dezvăluire a făcut Ruby atunci când l-a văzut pe Alexandru Comerzan

În ediția 16 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023, Ruby a anunțat câștigătorul amuletei. Totodată, artista a făcut o dezvăluire neașteptată când a dat ochii cu Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7.

colaj foto cu ruby si gina pistol la verdictul amuletei si poza cu alexandru comerzan la chefi la cutite sezonul 11 si poza cu chefii Galerie
Ruby a dezvăluit ce farfurie a câștigat amuleta 16 în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Alexandru Comerzan au avut parte de o adevărată provocare la jocul de amuletă. Aceștia au fost puși să gătească pentru Ruby, tema fiind una dificilă.

Replicile neașteptate și tensiunile nu au întârziat să apară în bucătăria show-ului culinar, după ce Gina Pistol a dat start la gătit. De altfel, spiritele s-au încins când Ruby a început să guste din farfuriile celor patru chefi.

Cântăreața a făcut show de zile mari la degustare. Aceasta a dezvăluit că tote preparatele chefilor sunt delicioase, motiv pentru care îi este foarte greu să decidă. Vedeta a avut cuvinte de laudă pentru fiecare farfurie în parte.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Wahyu Diarto (Yudi) și Daniela Godoroja i-au surprins pe chefi cu dezvăluirile lor

Emoțiile și adrenalina au fost simțite la cote maxime odată cu apariția lui Ruby în fața celor patu chefi. Nici bine nu a intrat în platou că vedeta l-a observat imediat pe chef Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite.

„Văd că mai aveți un chef aici. Te-am văzut la televizor, chiar Alexandru din Chișinău! Gătește extraordinar, îl știu! Am ținut cu tine de la audiții, să știi. Ce tare!”, a dezvăluit artista.

„Mulțumesc frumos!”, i-a răspuns Alexandru Comerzan.

Chef Sorin Bontea a câștigat amuleta 16 din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzată pe 1 mai 2023

Ruby le-a mărturisit chefilor că preparatele lor au fost de-a dreptul spectaculoasă. Rețetele deosebite au impresionată peste măsura pe cântăreață: „Mi-u plăcut toate, foarte frumoasă poezia pe care ați prezentat-o în farfurie”.

„Ne băteam în cartofi prăjiți pentru tine, dacă nu era tema asta”, a spus chef Sorin Bontea.

Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și l-a desemnat câștigătorul amuletei pe juratul care a avut farfuria ce i-a atras cel mai mult atenția. Astfel, chef Sorin Bontea a mai pus pe perete încă un avantaj puternic.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Cine a câștigat bomba la jocul de amuletă. Adriana Trandafir a dat verdictul

„Cea mai frumoasă farfurie am ales. La mine contează și frumusețea”, a mai adăugat ea.

Camerele au surprins un moment de-a dreptul savuros cu Ruby și chef Sorin Bontea, după anunțarea verdictului: „Te rog, ia amuleta! Câștigă sezonul ăsta! Câștigă fiecare sezon, chef!”

„Chef Florin era foc și pară!”, a mai zis cântăreața.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Ruby, show de zile mari la degustare. De ce s-a luat chef Sorin Bontea cu mâinile de cap. C... Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Lavinia Nicoleta Olteanu i-a lăsat pe jurați cu gurile căscate. Ce confesiuni neașteptate a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x