Antena Căutare

Cine este Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Adrian Stroe a reușit să primească de la Cătălin Scărlătescu cuțitul de aur la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Concurentul a marcat o premieră cu desertul său.

colaj foto cu adrian stroe la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Adrian Stroe a devenit cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Adrian Stroe a venit la Chefi la cuțite sezonul 10 destul de încrezător în forțele sale și, pentru ineditul desert pregătit, a primit trei cuțite din partea juraților. Totuși, surpriza a fost mare atunci când Cătălin Scărlătescu i-a dat cuțitul de aur. Concurentul a marcat astfel o adevărată premieră.

Cine este Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite sezonul 10

Concurentul are 34 de ani, este din Râmnicu Vâlcea și în prezent lucrează ca chef bucătar la un restaurant local, acolo unde chiar el a făcut meniul ce cuprinde nu doar preparate românești sau pizza, ci și unele de tip fine dining. Adrian Stroe, cel care a devenit cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite sezonul 10, a decis să se înscrie în competiție la sugestia copiilor săi, care îl susțin în meseria lui.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

Bucătar cu experiență și cu o dorință de-a descoperi mereu tehnici și gusturi noi, acesta a ales să facă un desert pe bază de mousse de ciocolată și chipsuri de hippen. Atât platingul, cât și texturile sau aromele folosite au atras imediat atenție celor trei jurați de la Chefi la cuțite, sezonul 10.

„Am început să lucrez în bucătărie la frageda vârstă de 18 ani. Am început de la un post de jos. În Italia am plecat ca să învăț să fac paste. Acolo am stat 4 ani de zile, doar că nu puteam să mă plafonez, nu suportam asta. Dacă ceva mi se părea mai wow, plecam. Am primit o ofertă în Germania. Mi s-a părut greu la început pentru că în mare parte se vorbea germană, doar patronul era italian. Am avut noroc că, după o perioadă, mi s-a dat mână liberă și mi-am format eu echipa. Mi-am adus din Vâlcea echipa mea, bucătari, ajutori, tot. Bucătăria, pentru mine, pot să spun la ora actuală că este aproape tot, după copii. Mă liniștește. Am momente când gătesc noaptea, anunț, mi se deschide iar bucătăria și stau singur până la 4-5 dimineața unde încerc noi preparate sau încerc să le îmbunătățesc pe cele pe care deja le avem la restaurantul unde lucrez. Nu m-aș vedea să fac altceva”, a zis Adrian Stroe, în etapa degustărilor pe nevăzute.

În ediția 10 din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite am aflat și alte detalii despre Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„Mama copiilor a făcut multe împrumuturi, sute de milioane, pe care nu le mai dădea înapoi. Eu eram la serviciu, nu știam nimic. Nu am știut niciodată ce a făcut cu banii și ăsta a fost și motivul divorțului. Nu puteam să muncesc la infinit să acopăr niște datorii. Am preferat să îi iau și suntem bine acum. Îi las cu bona și eu mă duc la serviciu, apoi mă duc și îi iau”, a dezvăluit concurentul, spre marea surpriză a juraților.

Totuși, în ciuda numeroaselor greutăți prin care a trecut, bărbatul continuă să se dedice atât celor doi copii ai săi, cât și meseriei de bucătar pe care o îndrăgește atât de mult.

Pentru desertul pregătit, Adrian Stroe a primit trei cuțite de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar verdictul a adus un val puternic de emoții. Totuși, după ce a stat puțin pe gânduri, Scărlătescu i-a oferit cuțitul de aur de la Chefi la cuțite sezonul 10. A fost o adevărată premieră, căci niciodată el nu a făcut asta pentru un desert!

N-am crezut vreodată că pot să dau cuțitul de aur pentru un desert...dar a fost senzațional, fabulos! Bine ai venit în echipa mea, Adrian! 💪”, a scris ulterior Cătălin Scărlătescu pe pagina sa oficială de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, apariție de senzație! Ce reacții au ... Momente memorabile aseară, la Chefi la cuțite: Actrița Doina Teodoru, roast savuros pentru iubitul ei, Chef Cătălin Scăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x