Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Lina Chirilă, întrebare îndrăzneață pentru Brigitta Gheorghe. Ce a putut să spună concurenta

Lina Chirilă a luat-o prin surprindere pe Brigitta Gheorghe cu o întrebare îndrăzneață în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022. Concurenta a rămas uimită de curiozitatea pe care a avut-o colega ei.

Colaj cu Lina Chirilă și Brigitta Gheorghe în platoul Chefi la cuțite Galerie
Lina Chirilă a luat-o prin surprindere pe Brigitta Gheorghe cu o întrebare îndrăzneață în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022 | Antena 1

Lina Chirilă a intrat din nou în atenția colegilor de echipă, după ce i-a adresat Brigittei Gheorghe o întrebare de-a dreptul îndrăzneață în ediția 26 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Titus Antonescu. Ce au surprins camerele

În timp ce așteptau ca farfuriile de pe bandă să intre în bucătăria show-ului culinar, doamna Lina a ținut neapărat să își exprime o curiozitate în ceea ce o privește pe colega ei de platoul. Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu, a rămas surprins de întrebarea ei.

Lina Chirilă a avut o curiozitate la care foarte puțini se așteptau. Ce a întrebat-o pe Brigitta Gheorghe în ediția 26 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 31 octombrie 2022

Lina Chirilă a „lovit” din nou! Concurenta s-a dus direct la Brigitta Gheorghe și i-a adresat o întrebare neașteptată. Se pare că aceasta și-a dorit să afle dacă tânăra poartă sutien pe sub tunică.

„Tu nu ai sutien pe tine, nu?”, i-a spus Lina Chirilă.

„Eu am sutien, da!”, i-a răspuns Brigitta Gheorghe.

Adrian Stroe a auzit discuția dintre cele două și nu a ezitat să reacționeze: „Doamne, ce probleme ai și tu acum! Pe bune?”

„Am întrebat-o și eu că îmi era dragă. Dânsa are silicoane, iar doamnele care au silicoane nu își mai pun sutien. (...) S-a auzit pe cameră, nu?”, a mai adăugat Lina Chirilă.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a spart bomba! Ce amulete a găsit în ea. Ce probă au primit concurenții

Brigitte Gheorghe a dezvăluit că are implant mamar. Aceasta a luat decizia de a-și modela bustul, după ce a alăptat timp de trei ani: „La vârsta de 32 de ani nu trebuie să te resemnezi cu un bust plat. (...) Și am făcut acest pas, ceea ce încurajez toate mămicile să facă, dacă nu se simt bine în pielea lor.”

Lina Chirilă a ținut să-i transmită și un mesaj colegei sale, după întrebarea din platou: „Scuze, Brigitte! Nu am zis nimic de rău”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și-a enervat colegii de echipă. Ce a zis Mădălina Cafadaru despre ... Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Cine a câștigat battle-ul șase din sezonul 10. De ce a părăsit platoul chef Sorin Bo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x