Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Banda de foc a adus un rezultat uluitor! Ce echipă n-a primit voturi

Timpul de gătit din primul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” s-a scurt rapid și a venit momentul ca jurații și concurenții din cele trei echipe să înfrunte emoțiile date de banda de foc!

florin dumitrescu si concurentii din echipa albastra de la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
La finalul primei probe de gătit din ediția 30 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, banda a adus un verdict neașteptat | Antena 1

În ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trecut prin emoții uriașe, căci primul battle a venit la pachet și cu o probă extra!

Înainte de confruntarea pe echipe, trei concurenți au dat o probă de îndemânare și echipa albastră a ieșit învingătoare. Liderul său, Florin Dumitrescu, a ales să gătească cu sos alb și a obligat echipa verde să facă pentru battle o rețetă cu sos roze. Echipa mov a primit, în schimb, sosul roșu.

Ce echipe au intrat la duel, după primul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite””

Sorin Bontea a ales să facă o rețetă de paste cu sos roze, Florin Dumitrescu a mizat pe o carne de vită cu piure și legume, iar Cătălin Scărlătescu a fost mai mult decât sigur de faptul că rețeta sa de caracatiță cu sos tomat îi va aduce o victorie, la degustare.

De data aceasta, degustarea a fost făcută de Adda, Cătălin Rizea și cei de la Baladda Records. Invitații speciali din această ediție au analizat atent farfuriile și laudele au început să curgă.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Primul duel a adus concurenților o temă cu „leac băbesc”! „O panică și-o frică!”

Între timp, cei trei jurați s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a analiza și pentru a degusta farfuriile pregătite de concurenții din cele trei echipe conduse de ei, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Sosul lui Sorin Bontea a fost considerat „prea roșu” și deloc roze, în timp ce „regele scoicilor” a aflat că mâncarea sa e puțin cam acrișoară, cel mai probabil din cauza sosului roșu. Scărlătescu a considerat că bucata de carne de vită a lui Florin Dumitrescu nu are gust și se pare că nici Sorin Bontea nu a avut o părere prea bună despre farfuria acestuia.

Totuși, banda de foc a fost aceea care a adus și un verdict complet neașteptat, căci una dintre echipe nu a primit voturi.

Farfurie după farfurie, verdictul a fost unul surprinzător. Rețeta de caracatiță în sos roșu a lui Cătălin Scărlătescu a primit opt voturi, Florin Dumitrescu a primit trei voturi pentru carnea sa de vită, iar pastele lui Sorin Bontea nu au primit voturi deloc.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Astfel, după primul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, la duel intră echipele conduse de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cătălin Rizea și Adda au degustat preparatele pentru a da verdictul! Au ieșit scântei între... Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Primul duel a adus concurenților o temă cu „leac băbesc”! „O panică și-o frică!”...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 20 septembrie 2023. „Barbie” de România i-a uluit pe jurați cu apariția sa Chefi la cuțite | Sezonul 12, 20 septembrie 2023. „Barbie” de România i-a uluit pe jurați cu apariția sa Miercuri, 20.09.2023, 23:30
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa! Vineri, 22.09.2023, 20:45
Chefi la cuțite își menține supremația în topul audiențelor. Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor

Chefi la cuțite își menține supremația în topul audiențelor. Degustări sub presiune, aseară, în arena audițiilor

Preselecțiile sezonului 12 Chefi la cuțite se apropie cu pași mari de final. Jurații sunt la un pas de bootcamp, astfel că aseară, degustările s-au desfășurat la foc continuu, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus din nou ca lider de audiență, pe toate targeturile.

Joi, 21.09.2023, 11:53
Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe chefi atunci când a apărut în platou. Ce a povestit

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Barbie Queen i-a luat prin surprindere pe chefi atunci când a apărut în platou. Ce a povestit

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, „Barbie” de România i-a uluit pe jurați atunci când și-a făcut apariția în platou. Drag queen-ul a făcut confesiuni emoționante despre trecutul său.

Miercuri, 20.09.2023, 23:59
Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu. Ce a zis

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu. Ce a zis

În ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Florin Dumitrescu a fost scos din sărite de Raluca Dragomir, soția lui Florin Dragomir, fost concurent în sezonul 10.

Miercuri, 20.09.2023, 22:38
Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gabriel Manu a povestit ce viață de film a avut până acum. Ce a făcut

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Valentin Gabriel Manu a povestit ce viață de film a avut până acum. Ce a făcut

Valentin Gabriel Manu i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 cu dezvăluirile pe care le-a făcut despre el și trecutul său.

Miercuri, 20.09.2023, 22:10
x