Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Degustare plină de surprize în primul duel! Ce farfurie i-a impresionat pe jurați

Echipa verde a lui Sorin Bontea a intrat la duel cu echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, în ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cu multă atenție farfuriile pregătite de concurenții intrați la primul duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de surpriză după surpriză. Mai întâi au aflat că în locul Ginei Pistol vine Irina Fodor, apoi au descoperit ce probă extra vor avea înainte de fiecare battle.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenți în primul duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, la proba extra, Cristina Mălai (echipa verde a furculițelor), Ștefan Borleanu (echipa albastră a cuțitelor) și Andra Mihail (echipa mov a lingurilor) s-au întrecut la curățat și feliat ananas, pentru a-și demonstra îndemânarea. Victoria a mers la Florin Dumitrescu, cel care a primit astfel șansa de-a alege ingredientele din proba de gătit pe echipe. El a ales sosul alb, lui Sorin Bontea i-a dat sosul roze și lui Cătălin Scărlătescu i-a oferit sosul roșu.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Primul duel a adus concurenților o temă cu „leac băbesc”! „O panică și-o frică!”

Timp de șaizeci de minute, concurenții din cele trei echipe au încercat să pregătească rețete cât mai savuroase. Sorin Bontea a ales o porție de paste cu sos roze, Florin Dumitrescu a mizat pe o carne de vită cu piure, legume și sos alb, iar Cătălin Scărlătescu a făcut niște caracatiță cu sos roșu.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” la degustarea după duel

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” au fost surprinși la degustare

Degustarea a fost făcută de Cătălin Rizea, Adda și cei de la Baladda Records, care au oferit opt puncte pentru echipa mov, trei pentru echipa albastră și niciun vot pentru echipa verde. Intrate apoi la duel, concurenții din echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumirescu au primit misiunea de-a găti o mâncare unde ingredientul vedetă să fie usturoiul.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cătălin Rizea și Adda au degustat preparatele pentru a da verdictul! Au ieșit scântei între chefi

Când timpul de gătit s-a scurt, cei trei jurați din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au revenit la masa jurizării și, farfurie după farfurie, aceștia au degustat și au analizat atent preparatele din primul duel.

Prima farfurie a fost cea a lui Francisco Garcia Lopez, care nu prea i-a impresionat pe jurați. Surpriza cea mare a venit la al doilea cloș, cel pregătit de Rikito Watanabe. Tânărul a fost lăudat din plin de cei trei jurați, care și-au dat seama imediat despre ce concurent este vorba. O altă mâncare plină de gust a fost cea a Elenei Matei, care a mizat pe o supă cremă de usturoi cu bacon.

Dorada cu mămăligă verde pregătită de Cristina Mălai a fost apreciată pentru aspectul inedit, iar costița de porc cu piure și sos de usturoi a bucurat din plin papipele gustative ale chefilor.

„E foarte miștio ce am găsit în farfurii până acum. Am emoții”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Primul duel a adus concurenților o temă cu „leac băbesc”! „O panică și-o frică!”... Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x