Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Mădălin Truică și Lidia Gheorghe au făcut spectacol în platou. De ce au râs jurații cu lacrimi

Mădălin Truică și Lidia Gheorghe au făcut un adevărat spectacol în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2022. Chefii s-au amuzat copios de cadourile hazlii pe care le-au primit din partea concurenților.

Colaj cu Mădălin Truică și Lidia Gheorghe la Chefi la cuțite Galerie
Mădălin Truică și Lidia Gheorghe au făcut un adevărat spectacol în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2022 | Antena 1

Mădălin Truică are 29 de ani, vine din București și este artist animații, în timp ce Lidia Gheorghe are 22 de ani și este freelancer de meserie. Concurenții au pășit în bucătăria sezonului 10 Chefi la cuțite cu un desen deosebit pe șorțuri, un desen în care apar cei trei jurați într-o ipostază amuzantă.

„Desenul de pe șorț a fost ideea mea, să venim cu aceste șorțuri a fost ideea Lidiei. A fost un desen pe care l-am făcut aleatoriu, fără să ne gândim neapărat la ceva.”, a mărturisit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Gabriel Drăgan a făcut show total în platou cu apariția lui. Ce i-au făcut chefii la final

Pentru a-i impresiona pe chefi, Mădălin Truică și Lidia Gheorghe au gătit împreună supa curry cu cocos.

Cum au reacționat chefii când au văzut desenul Lidiei Gheorghe și al lui Mădălin Truică din tabletă, în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite de pe 4 octombrie 2022

Nici bine nu au intrat în platoul emisiunii că chefii au zărit imediat animațiile spectaculoase de pe șorțurile celor doi concurenți. Mădălin Truică le-a povestit juraților cum i-a venit ideea desenului senzațional.

Lidia Gheorghe și iubitul său au ținut neapărat să le aducă chefilor și câteva cadouri: un tablou cu animația Chefi la cuțite și trei șorțuri asemănătoare cu ale lor.

„Eu sunt animator 2D tradițional. Mai nou, eu lucrez pentru un proiect Disney, am făcut și înainte animații cunoscut.”, a dezvăluit Mădălin Truică.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Matteo Afloarei, concurentul de 13 ani care i-a emoționat chefi: „O să ajungi foarte departe”

De asemenea, concurentul le-a arătat chefilor o animație specială la care a lucrat cu mult drag: Daffy Duck la Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au râs cu lacrimi când au văzut desenul animat făcut de tânăr.

„Doamne, ce mișto e!”, a spus chef Sorin Bontea.

Mădălin Truică a realizat un moment de-a dreptul spectaculos, după ce a scos „bagheta magică” din buzunar și i-a transformat pe chefi în animații.

„Nu cred, cât de tare! Ooo, ce tare!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Alina Elena Boldovici, concurenta care a fost copleșită de emoții. Ce a urmat în plat... Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția de marți. În seara aceasta, Chefii gătesc cu un ingredient misterios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x