Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 septembrie. Mihaela Rizan le-a adus chefilor un cadou neașteptat. Despre ce este vorba

Mihaela Rizan este concurenta care i-a luat prin surprindere pe jurați cu un cadou neașteptat în ediția 11 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 26 septembrie 2022. Hai să vezi ce le-a adus chefilor.

Mihaela Rizan și cei trei jurați în platoul Chefi la cuțite Galerie
Mihaela Rizan este concurenta care i-a luat prin surprindere pe jurați cu un cadou neașteptat | Antena 1

Mihaela Rizan are 55 de ani, vine din București și este tehnician proiectant de telecomunicații la o firmă de construcții. Deși emoțiile și-au pus amprenta asupra ei, aceasta s-a concentrat asupra preparatului său dulce.

Concurenta s-a decis să-i surprinsă pe cei trei jurați Chefi la cuțite cu un mousse de ciocolată. Mihaela Rizan și-a gătit desertul într-un mod cât mai meticulos pentru a-i convinge pe chefi că locul său este în cadrul reality show-ului.

Citește și: Jessica Alves, cunoscută cândva drept Păpușa umană Ken, îi vizitează pe Chefi. Iulia Albu îi uimește pe jurații Chefi la cuțite

„Îmi place să gătesc, îmi place mâncarea. Gătesc de la 19 ani de când m-am măritat, le-am încercat pe toate. Gândiți-vă că am avut 125 de kilograme, am făcut operație de micșorare a stomacului acum 10 ani, însă m-am îngrășat la loc din cauza faptului că îmi place să mănânc.”, a povestit concurenta.

Mihaela Rizan le-a adus juraților Chefi la cuțite un cadou neașteptat în ediția 11 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 26 septembrie 2022

Înainte de a ajunge în fața juraților, Mihaela Rizan a dezvăluit că are o pasiune total neobișnuită. Aceasta a susținut că îi place să picteze sticle și să le ofere prietenilor, motiv pentru care le-a adus și chefilor câte un cadou asemănător.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au fost uimiți de gestul frumos al concurentei. De altfel, replicile savuroase din partea juraților cu privire la cadourile primite nu au întârziat să apară.

„Perfect, șpaga înainte!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Reacția chefilor a fost una de-a dreptul spectaculoasă atunci când și-au văzut fețele desenate pe sticle de șampanie: „Nu cred! Ce mișto e”.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Aurora Ghinoiu, tânăra care a făcut senzație pe TikTok cu piesa Savarine, i-a uimit pe chefi

„Îmi pare rău, ați venit prea târziu cu șpaga! Trebuia să o dați mai devreme, nu am dat cuțit pentru că a fost tăiat mousse-ul”, i-a transmis chef Sorin Bontea concurentei în timpul jurizării.

Mihaela Rizea a obținut două cuțite din partea lui chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

„Mie mi-a plăcut gustul!”, a remarcat chef Cătălin Scărlătescu.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Viorel Dinu are o poveste de viață impresionantă: „Mi-am pierdut picioarele la 7 an... Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Mariana și Ionuț Pârju, campionii care au făcut show în platoul emisiunii. Ce s-a î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x