Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Matteo Afloarei, concurentul de 13 ani care i-a emoționat chefi: „O să ajungi foarte departe”

Matteo Afloarei are 13 ani și a reușit să-i emoționeze din plin pe cei trei chefi în ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a citit o scrisoare pe care a primit-o din partea băiețelului.

Matteo Afloarei alături de mama sa și jurații la Chefi la cuțite Galerie
Matteo Afloarei are 13 ani și a reușit să-i emoționeze din plin pe cei trei chefi în ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022 | Antena 1

Matteo Afloarei are 13 ani, locuiește în Italia și este elev. Băiețelul a venit în sezonul 10 Chefi la cuțite pentru a-i surprinde pe jurații show-ului culinar cu talentul său remarcabil, lucru care s-a și întâmplat.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Vlăduț Fildiroi i-a impresionat pe chefi cu un preparat spectaculos. Ce a gătit concurentul

Băiețelul le-a gătit chefilor paste carbonara, iar aceștia au fost extrem de încântați de preparatul savuros. Mai mult decât atât, mama lui Matteo Afloarei a pus pe bandă, alături de cele trei farfurii, și o scrisoare în limba italiană.

Matteo Afloarei i-a emoționat peste măsură pe chefi cu dezvăluirile sale din ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au avut parte de o surpriză atunci când ușile s-au deschis, iar Matteo Afloarei a intrat în platoul emisiunii. Deși a dezvăluit că nu știe să se exprime foarte bine în limba română, băiețelul le-a povestit juraților că își dorește să devină bucătar când o să fie mare.

Întrebat de chef Sorin Bontea de unde a dezvoltat pasiunea pentru bucătărie, concurentul a avut un răspuns emoționant și direct: „M-am uitat pe YouTube și la televizor, mi-a plăcut foarte mult. (...) Mi-am dorit să vin la voi la emisiune, am venit cu mama mea.”

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Irina Fodor a pus în joc o primă amuletă spectaculoasă: „Așa da!”. Despre ce este vorba

În platoul emisiunii și-a făcut apariția și mama băiețelului care le-a povestit juraților faptul că scrisoare este scrisă de Matteo: „O păstrez de la vârsta de 9 ani. A scris această scrisoare de la 9 ani. (...) Matteo a fost un copil dorit, când eram însărcinată în patru luni am fost la control și am fost întrebată dacă am pe cineva mic de statură în familie. Au urmat alte analize, iar medicii și-au dat seama de ceva... Pentru mine a fost o traumă toată perioada sarcinii pentru că nu știi ce este în interior. (...) Acum are 14 ani și nu m-a întrebat niciodată de ce este mic.”

„Eu cred că tu o să ajungi foarte departe, bravo!”, i-a spus chef Florin Dumitrescu băiețelului.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 14. Care a fost verdictul final al Simonei Pope... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Ce avantaj extraordinar primește cel care câștigă cele mai multe jetoane la jocurile ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x