Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie. Edwin Quevedo Hernandez este mexicanul îndrăgostit de România. Ce le-a gătit chefilor

Edwin Quevedo Hernandez este mexicanul care i-a luat prin surprindere pe jurați cu un preparat neașteptat în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 4 octombrie 2022. Hai să vezi ce le-a pus în farfurie chefilor.

Colaj cu Edwin Quevedo Hernandez și chefi la Chefi la cuțite Galerie
Edwin Quevedo Hernandez este mexicanul care i-a luat prin surprindere pe jurați cu un preparat neașteptat în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 4 octombrie 2022 | Antena 1

Edwin Quevedo Hernandez are 33 de ani, vine din Mexic și este de meserie bucătar. Concurentul locuiește în Timișoara și este fascinat de tot ceea ce a văzut până acum în România, țara de care s-a îndrăgostit încă din prima clipă.

Pentru a-i impresiona pe jurații show-ului culinar, Edwin Quevedo Hernandez a decis să gătească Tacos al Pastor, o rețetă picantă pe care a învățat-o de la bunică lui.

„Din păcate, nu știu să gătesc mâncare românească, dar vreau să învăț.”, a mărturisit concurentul în bucătăria sezonului 10 Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Gabriel Drăgan a făcut show total în platou cu apariția lui. Ce i-au făcut chefii la final

Înainte de a pune pe bandă farfuriile, Edwin Quevedo Hernandez a povestit că este în România de 3 ani jumătate și că își dorește foarte mult să învețe mai bine limba română: „E foarte grea română, dar îmi place mult. Mi-am plăcut foarte mult România încă de când am ajuns, totul este foarte frumos: mâncarea, oamenii. M-am simțit imediat ca acasă. Mie îmi plac foarte mult românii.”

Chefii au avut parte de o surpriză când au gustat din preparatul lui Edwin Quevedo Hernandez în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2022

Edwin Quevedo Hernandez i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați ai show-ului culinar cu un preparat neașteptat. Deși au fost foarte încântați de cum arată farfuriile, chefii au avut parte de o surpriză după ce au gustat din mâncare.

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au rămas uimiți când au descoperit că în farfuriile concurentului se află carne crudă.

„Ai gustat din mâncare aici?”, l-a întrebat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Matteo Afloarei, concurentul de 13 ani care i-a emoționat chefi: „O să ajungi foarte departe”

Înainte de a-i da verdictul final, chef Sorin Bontea și-a dorit să afle cum a ajuns Edwin Quevedo Hernandez în România, iar răspunsul acestuia nu a întârziat să apară.

„M-am căsătorit cu o româncă. Din toată țările în care am fost, mie îmi place cel mai mult în România. Eu mă simt foarte bine aici, îmi place foarte mult în România”, a spus concurentul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 15. Ce s-a întâmplat în culise, după anunțarea verdictului... Chefi la cuțite, 4 octombrie 2022. Alina Elena Boldovici, concurenta care a fost copleșită de emoții. Ce a urmat în plat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x