Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Chef Florin Ivan a dezvăluit cine a câștigat amuleta ”bombă”! Ce jurat a învins în proba 17

Chef Florin Ivan a dezvăluit cine a câștigat amuleta bombă din proba 17 Chefi la cuțite și verdictul i-a surprins pe toți.

florin ivan, gina pistol, chefi la cutite 17, fundal galben Galerie
Chef Florin Ivan a dezvăluit cine a câștigat amuleta bombă din proba 17 Chefi la cutite | Antena 1

Invitatul special din ediția 17 a sezonului 9 Chefi la cuțite e chef Florin Ivan, ce i-a surprins pe toți cu verdictul din această probă.

În ediția 17 din seoznul 9 Chefi la cuțite, Gina Pistol le-a făcut o surpriză de proporții lui chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

În proba de azi, nu se vor lupta pentru o amuletă obișnuită, ci pentru ”bomba secretă” a amuletelor.

Cum poate fi folosită ”bomba secretă” a amuletei din proba 17 Chefi la cuțite

”A venit momentul să ridicăm nivelul, să complicăm jocul, să-l ducem la superlativ, să lăsăm să cadă bomba,” a spus Gina Pistol, înainte să îi fie înmânată surpriza din această ediție Chefi la cuțite - o sferă neagră cu o bandă aurie în jurul ei.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Dragii mei, aceasta este bomba secretă a sezonului 9. Această bombă conține o amuletă ce va rămâne secretă până la momentul în care vă voi spune să spargeți bomba, după audiții. Poate chiar după bootcamp, mă mai gândesc.”

”Dacă bomba pățește ceva până la acel moment - urme de deschidere, o forțare a ei - amuleta se anulează,” a continuat Gina.

”Mă roade, mă arde, mă seacă treaba asta. Nu înțeleg ce e înăuntru, frate,” a spus chef Florin Dumitrescu, ce a părut cel mai curios dintre chefi să afle cu ce amuletă are de-a face.

”Bomba se poate deschide într-un singur fel și necesită forță,” a continuat Gina Pistol. ”Orice forță aplicată asupra ei o va distruge. Deci, practic, vom ști cu toții că s-a umblat la ea.”

Pentru a câștiga bomba secretă a amuletelor, chefii trebuie să gătească azi cu foi. Invitatul special din ediția 17 Chefi la cuțite este chef Florin Ivan.

Florin Ivan a anunțat cine a câștigat amuleta bombă din proba 17 Chefi la cuțite

După ce a avut mai multe probleme în proba amuletei 17, chef Sorin Bontea a fost nevoit să improvizeze preparatul său în ultimele 15 minute ale probei.

Cu ajutorul bucăților de foietaj care au apucat să se gătească în cuptor - inclusiv bucăți din tarta cu pere a lui chef Florin Dumitrescu - chef Sorin Bontea a reușit să creeze un desert deosebit, ce l-a impresionat pe Florin Ivan, ce i-a oferit și amuleta bombă chefului.

Citește și: Irina Margareta Nistor, show la masa de jurizare. Ce le-a dezvăluit chefilor despre cariera ei

Atunci când a aflat de câștigul lui Sorin Bontea în proba amuletei 17 Chefi la cuțite, chef Cătălin Scărlătescu s-a ridicat de la masa de jurizare și a ieșit de pe platou.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Vlad Neamțu, tânărul confundat cu Mickey Mouse, a uimit chefii. Ce a dezvăluit despre v... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Luca Pintea încearcă să răscumpere greșelile trecutului cu un preparat care să-l ducă î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x