Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Irina Margareta Nistor, show la masa de jurizare. Ce le-a dezvăluit chefilor despre cariera ei

Irina Margareta Nistor le-a făcut o surpriză chefilor în ediția 17 din sezonul 9 Chefi la cuțite. ”Cineinterpreta” nu doar că le-a gătit, dar i-a și încântat cu povești din cariera sa celebră.

irina margareta nistor, chefi la cutite, imbracata in negru, fundal maro Galerie
Irina Margareta Nistor le-a făcut o surpriză chefilor în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

Irina Margareta Nistor, una dintre cele mai cunoscute voci din România, a venit în ediția 17 Chefi la cuțite cu o rețetă de omletă Napoleon, ce apare în numeroase filme pe care le-a văzut de-a lungul carierei.

Deși a recunoscut că nu are talent în bucătărie, Irina Margareta Nistor i-a încântat pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol cu numeroase povești din cariera ei celebră.

Printre detaliile oferite de Irina Margareta Nistor se află și răspunsul la una dintre cele mai frecvente întrebări - câte filme a văzut, de fapt, până acum, la vârsta de 63 de ani.

Irina Margareta Nistor, dezvăluiri despre cariera ei celebră în ediția 17 a sezonului 9 Chefi la cuțite

Irina Margareta Nistor a vorbit despre fascinația pe care o are cu filmele și motivul pentru care a văzut atât de multe în tinerețe - pentru că nu putea călători fizic, putea să călătorească prin filme.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Vedeta a vorbit și despre cum nu a moștenit talentul mamei și bunicii în bucătărie, dar și despre numărul total al filmelor pe care le-a văzut până acum: ”Vreo 26.000, cam așa.”

Cât despre filmul ei preferat, acesta rămâne Casablanca: ”Tot Casablanca, orice ar fi.”

Citește și: La 30 de ani de la Revoluție, România poate primi un premiu Oscar! Irina Margareta Nistor a văzut totul în Decembrie 1989: „Mă aflam acolo în acele zile”

”Sunt cineinterpret. Nu-mi place să spun că sunt critic de filme, pentru că mănânc filme pe pâine,” a declarat Irina Margareta Nistor. ”Mă fură filmul. E singurul furt acceptabil.”

Pentru ediția Chefi la cuțite de azi, Irina Margareta Nistor a decis să facă o omletă Napoleon pentru cei trei chefi, ”pentru că toți se cred Napoleon”.

Mai mult, ea a insistat să elimine firul alb de lângă gălbenuș, de teamă să nu fie rugată de chefi să guste din preparatul ei, pentru că preferă să mănânce ouăle fără.

Irina Margareta Nistor a pregătit trei farfurii diferite pentru chefi, fiecare cu inițiala lor, și le-a pus și o mică surpriză lângă preparat - câte un creion, foarte apreciat de jurați, mai ales de chef Florin Dumitrescu.

Irina Margareta Nistor a oferit același cadou pentru fiica Ginei Pistol, dar ce a emoționat-o atât de mult pe vedetă, încât a început să plângă.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Bogdan Vraja a vrut să-i ”vrăjească” pe chefi și să ia Cuțitul de aur. Ce a pățit la ju... Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Chefii se luptă pentru o ”bombă” în proba amuletei 17. Ce surpriză le-a făcut Gina Pist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x