Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Sorin Bontea, accident în bucătărie. Ce a pățit în proba 17 l-a scos din minți

Chef Sorin Bontea a avut parte de un accident în bucătăria Chefi la cuțite, în proba amuletei din ediția 17, ce l-a înfuriat. Într-un final, cheful a ajuns să arunce cu obiecte prin bucătărie.

sorin bontea, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Chef Sorin Bontea a avut un accident în bucătăria Chefi la cuțite, ediția 17 | Antena 1

Chef Sorin Bontea a avut parte de o zi grea în bucătăria Chefi la cuțite în proba amuletei 17. De la un accident, la probleme cu preparatul său de azi, cheful a avut parte de mai mult ghinion decât se aștepta cineva.

Pentru proba amuletei 17, chefii trebuie să gătească preparate cu foi. Chef Cătălin Scărlătescu a ales să facă un millefeuille cu cremă de ecler, chef Florin Dumitrescu a ales o tartă cu pere și chef Sorin Bontea a vrut să facă un preparat cu totul special - un ”cruffin”, o gustare dulce între croisant și muffin.

Din păcate, gătitul nu a mers conform planului pentru chef Sorin Bontea în proba amuletei 17 Chefi la cuțite.

Chef Sorin Bontea, accident în proba amuletei 17 Chefi la cuțite

Chef Sorin Bontea a ales să pregătească azi un ”cruffin”, un mix între un croisant și un muffin, însă a avut parte de un accident în timp ce gătea.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Cheful s-a împiedicat de firele din bucătăria Chefi la cuțite și a căzut pe burtă la podea. Furios, cheful a aruncat cu mixerul pe jos.

După aceea, și-a dat seama că preparatul său nu a crescut și că nu va putea fi folosit în timp util pentru degustarea invitatului special de azi.

Citește și: Chefii se luptă pentru o ”bombă” în proba amuletei 17. Ce surpriză le-a făcut Gina Pistol

Pentru că un ghinion nu vine niciodată singur, atunci când a încercat să deschidă ușa cuptorului, una dintre marginile metalice a căzut pe jos.

Pentru a-l scoate din starea furioasă, chef Cătălin Scărlătescu s-a aruncat și el pe spate pe jos, ceea ce i-a adus un zâmbet pe buze lui chef Sorin Bontea.

Cum poate fi folosită ”bomba secretă” a amuletei din proba 17 Chefi la cuțite

”A venit momentul să ridicăm nivelul, să complicăm jocul, să-l ducem la superlativ, să lăsăm să cadă bomba,” a spus Gina Pistol, înainte să îi fie înmânată surpriza din această ediție Chefi la cuțite - o sferă neagră cu o bandă aurie în jurul ei.

Citește și: Sorin Bontea a dezvăluit suma de bani cu care a rămas după Asia Express. Ce mărturisiri a făcut

”Dragii mei, aceasta este bomba secretă a sezonului 9. Această bombă conține o amuletă ce va rămâne secretă până la momentul în care vă voi spune să spargeți bomba, după audiții. Poate chiar după bootcamp, mă mai gândesc.”

”Dacă bomba pățește ceva până la acel moment - urme de deschidere, o forțare a ei - amuleta se anulează,” a continuat Gina.

”Mă roade, mă arde, mă seacă treaba asta. Nu înțeleg ce e înăuntru, frate,” a spus chef Florin Dumitrescu, ce a părut cel mai curios dintre chefi să afle cu ce amuletă are de-a face.

”Bomba se poate deschide într-un singur fel și necesită forță,” a continuat Gina Pistol. ”Orice forță aplicată asupra ei o va distruge. Deci, practic, vom ști cu toții că s-a umblat la ea.”

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integral pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Chefii se luptă pentru o ”bombă” în proba amuletei 17. Ce surpriză le-a făcut Gina Pist... Chefi la cuțite, 5 aprilie 2021. Vlad Neamțu, tânărul confundat cu Mickey Mouse, a uimit chefii. Ce a dezvăluit despre v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x