Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Chef Sorin Bontea a răbufnit în culise. Ce pedeapsă dură a primit chef Cătălin Scărlătescu

Tensiunile dintre jurați au continuat în culisele show-ului culinar, după ce Elwira Petre a dat verdictul final în privința amuletei. Chef Sorin Bontea nu s-a mai putut abține și a răbufnit de față cu chef Cătălin Scărlătescu.

colaj foto cu sorin bontea si sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Sorin Bontea s-a enervat și a răbufnit în culisele emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Elwira Petre a încins spiritele în ediția 6 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 5 aprilie 2023, după ce a anunțat câștigătorul jocului de amuletă. Deși a apelat la un gest necugetat înainte de degustarea preparatelor, chef Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe încă un avantaj puternic.

Decizia invitatului special a generat o ceartă de proporții uriașe în platou, care a continuat în culisele show-ului culinar. Între cei trei chefi nu s-au consumat energiile negative acumulate la jurizarea amuletei, motiv pentru care replicile tăioase a început să își facă apariția.

Chef Sorin Bontea a răbufnit de față cu colegul său, după ce chef Cătălin Scărlătescu și-a scos piureul sărat din farfuria de la degustare: „Hoțule!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cine a câștigat amuleta. Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut show la degustare

În pauza de filmare, jurații Chefi la cuțite au jucat darts, un motiv tocmai bun de „răzbunare” pentru chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Ce pedeapsă a primit chef Cătălin Scărlătescu de la chef Sorin Bontea în ediția 6 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 5 aprilie 2023

Pentru că a pierdut la jocul de darts din culise, chef Cătălin Scărlătescu a primit o pedeapsă din partea lui chef Sorin Bontea. Juratul i-a oferit colegului său un papagal vorbitor de jucărie cu ajutorul căruia să jurizeze concurenții.

„Îi spui lui la ureche, iar el o să zică mai departe”, a adăugat chef Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a distrat de minune la degustare alături de noul său prieten. Și colegii săi de platou s-au amuzat la masa juriului de replicile papagalului vorbitor.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sorin Bontea a avut o premoniție înaintea jocului de amuletă. Ce avantaj a pus în joc Gina Pistol

„Cătăline, m-a sunat fiică-mea și a zis să-i dai jucăria înapoi!”, a fost replica Ginei Pistol din culise.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Elwira Petre a anunțat câștigătorul amuletei. Cine a obținut avantajul puternic... Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Adelina Toncean a adus emoția pură în platou. Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x