Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Elwira Petre a anunțat câștigătorul amuletei. Cine a obținut avantajul puternic

Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, a degustat preparatele chefilor și a anunțat câștigătorul amuletei din ediția 6 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 5 aprilie 2023. Iată cine a obținut avantajul puternic.

colaj foto cu elwira petre si gina pistol si chefii la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Elwira Petre a fost cea care a decis cine a câștigat amuleta în ediția a 6-a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

În ediția 6 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 5 aprilie 2023, jurații au avut un rival de temut la jocul pentru amuletă. Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6 al show-ului culinar, a pășit în bucătărie pentru a câștiga marele avantaj al luptei.

De asemenea, degustătorul a fost unul pe măsura așteptărilor. Elwira Petre a trecut pragul emisiunii pentru a juriza cu mare atenție preparatele chefilor. Aceasta a fost impresionată peste măsură de aspectul fizic al farfuriilor, dar și de gustul ingredientelor.

În timpul degustării, chef Cătălin Scărlătescu a apelat la un gest complet neașteptat. Juratul show-ului culinar și-a scos din farfurie un ingredient despre care colegii săi au spus că este prea sărat. Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au fost foarte deranjați de situație, motiv pentru care au ieșit scântei în culise.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Chef Sorin Bontea, accidentare dureroasă. Cum a fost filmat chef Florin Dumitrescu în platou

„La el nu Mercur e retrograd, ci toată constelația e retrogradă!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu despre colegul său de platou, chef Sorin Bontea.

„Săracul, îmi e și milă de el!”, a mărturisit unul dintre jurați.

Elwira Petre a anunțat câștigătorul amuletei din ediția 6 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 5 aprilie 2023

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Munti au așteptat cu nerăbdare verdictul final al Elwirei Petre. În urma jurizării, soția lui Mihai Petre a luat o decizie neașteptată.

Gina Pistol a anunțat că amuleta merge către chef Cătălin Scărlătescu, însă nu a ezitat să-i amintească juratului de gestul greșit la care a apelat: „El nu a fost foarte corect astăzi. Atunci când chefii au gustat, în farfuria respectivă mai exista un piure”.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Care a fost verdictul lui Răzvan Fodor. Cine a câștigat jocul de amuletă

Replicile acide nu au întârziat să apară între cei trei jurați ai show-ului culinar. Chef Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul atunci când prezentatoarea TV a dat de înțeles că ar putea pune amuleta în seif.

„Atât de disperat pe furăciuni?!”, i-a spus chef Sorin Bontea în culise.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Gina Pistol, vestea care i-a făcut pe chefi să se „certe”. Ce detaliu nou i-a intrigat ... Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Chef Sorin Bontea a răbufnit în culise. Ce pedeapsă dură a primit chef Cătălin Scărlăte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x