Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Chef Sorin Bontea, accidentare dureroasă. Cum a fost filmat chef Florin Dumitrescu în platou

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au făcut show total în ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 4 aprilie 2023. Camerele de filmat au surprins o accidentare dureroasă și o căzătură de zile mari în platoul show-ului culinar.

colaj foto cu chefii sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Chefii s-au luat la întrecere în ediția a 5-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Telespectatorii au avut ocazia să urmărească un moment de-a dreptul savuros cu cei trei chefi în ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 4 aprilie 2023. Publicul s-a amuzat pe măsură de ceea ce au ajuns să facă jurații emisiunii în culise, într-o pauză de filmare.

Deși părea că este o glumă, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au intrat într-o cursă de alergare după ce au eliberat platoul.

Citește și: Ce studii are Sorin Bontea. Juratul de la Chefi la cuțite spune că și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie din adolescență

„Toată lumea afară! Mă antrenez. Hai! Treci la alergat”, a strigat chef Florin Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea a avut parte de o accidentare dureroasă în ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 4 aprilie 2023. Chef Florin Dumitrescu a fost filmat la podea în timpul cursei de alergat

Primul care a pornit în cursa din platou a fost chef Cătălin Scărlătescu. Juratul a fost foarte mândru de performanța sa, chiar dacă ceilalți doi chefi i-au reproșat că a furat startul.

Situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară. După ce s-a pus în poziție de alergat și a început să alerge, chef Florin Dumitrescu nu și-a mai putut ține echilibrul și a avut parte de o căzătură de zile mari.

„A început balamucul!”, a spus chef Sorin Bontea, după ce colegul său a cerut o a doua șansă în cursă.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cine este cel mai mare și cu cât

Chef Sorin Bontea s-a decis să-i întreacă pe chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, însă a trecut printr-o accidentare dureroasă în platou: „Mă mănâncă pe mine pe undeva”.

Juratul a alunecat pe parchetul din platou și a căzut, lovindu-se la picior: „Am făcut judo când eram mic. Mă doare genunchiul de nu mai pot”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Mădălina Cristescu a făcut senzație cu replicile sale. Ce i-a zis lui chef Cătălin Scăr... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Anzhu Pathak este brahmanul care a gătit chefilor burger de țestoasă. Ce le-a povestit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x