Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Gina Pistol a anunțat ce rival vor avea chefii în bucătărie. Ce bonus uriaș aduce amuleta

Gina Pistol a venit cu o veste complet neașteptată pentru chefi în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Prezentatoarea TV a anunțat rivalul alături de care vor găti jurații show-ului culinar în bucătărie, dar și bonusul uriaș pe care îl aduce amuleta.

colaj foto cu gina pistol, sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Chefii au fost surprinși când au aflat ce trebuie să facă la proba de amuletă, în ediția a 4-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au primit o nouă provocare la jocul de amuletă din ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Cei trei s-au pregătit intens pentru a câștiga bonusul uriaș pus la „bătaie” de Gina Pistol.

„Sunt în formă astăzi! Vreau să câștig”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Jurații show-ului culinar au intrat în „lupta” pentru amuletă, fără să știe cine le va fi rival de data aceasta în bucătărie. Chefilor nu le-a venit să creadă când prezentatoarea TV i-a rostit numele și l-a invitat în platou.

Gina Pistol a anunțat cine gătește alături de cei trei chefi și miza jocului de amuletă în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au așteptat cu nerăbdare să afle cine este cheful alături de care vor găti în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023.

Cei trei nu s-au așteptat nici măcar o secundă ca rivalul lor din această seară să fie chef Florin Ivan.

„Oooo!”, a fost reacția juraților Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Gina Pistol a anunțat ce amuletă puternică a pus în joc. Cine face degustarea: „Un cuplu de aur!”

„Florin Ivan e tovarășul lui Bontea, până acum i-a dat numai lui Bontea”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

Nici bine nu a pășit în bucătăria show-ului culinar că Gina Pistol i-a dat un avertisment: „Ai grijă cât de repede îți iei ustensilele, cratițele, tot ce ai tu nevoie. Ai grijă să nu dispară ingredientele pentru că... o să vezi tu de ce, nu spun mai multe!”.

De asemenea, prezentatoarea TV a dezvăluit, fără ezitare, că tema de la jocul de amuletă este una grea. Cei patru chefi sunt nevoiți să gătească 11 amuse bouche-uri. Chef Florin Dumitrescu și-a pus mâinile în cap la aflarea vești.

Un lucru este cert, miza este una uriașă în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite. Amuleta îi oferă celui care o câștigă șansa de a împrumuta un concurent dintr-o altă echipă pentru a se folosi de el în timpul unei probe.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Nina Hariton, prima femeie care a primit trei cuțite de aur! În ce echipă a ales să meargă

„E grea rău! Există riscul de sabotaj”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Gina Pistol a mai dezvăluit faptul că Ilona Brezoianu este cea care va degusta din preparatele lor.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Puya și Melinda vin să gătească pentru cei 3 Chefi, iar Ilona Brezoianu jurizează jocul de amuletă... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Raluca Gheorghe i-a impresionat pe chefi cu preparatul său și povestea de viață. Ce a g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x