Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. George Borșaru a fost eliminat. Radu Iustin Câmpeanu a cerut să iasă din competiție

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a anunțat că George Borșaru a obținut cel mai mic punctaj, motiv pentru care este eliminat. Totuși, Iustin Radu Câmpeanu a decis să părăsească show-ul. George a fost astfel salvat și s-a alăturat echipei gri, în ediția 5 iunie 2023.

Colaj cu George Borșaru, Amalia Esa și Iustin Cîmpeanu la eliminare Chefi la cuțite Galerie
În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a anunțat că George Borșaru a obținut cel mai mic punctaj, motiv pentru care este eliminat | Antena 1

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, echipa neagră și cea gri au intrat la duel. La final, Gina Pistol a anujțat notele primite de concurenți și cel care a fost eliminat a fost George Borșaru. Totuși, Iustin Radu Câmpeanu a ales să plece din motive personale și toți s-au întrebat dacă pleacă doi concurenți.

George Borșaru a fost eliminat în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 5 iunie 2023. Radu Iustin Câmpeanu a ales să iasă din competiție din motive personale

Fiindcă a avut cel mai mic punctaj din această ediție, George Borșaru a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11.

„Felicitări, îmi bat gura degeaba și voi dormiți în bascheți. N-am nici cea mai mică idee de ce ați venit în acest concurs. Nu vă învațați lecția, copiii mei”, a izbucnit Sorin Bontea, extrem de nervos, atunci când a realizat că un concurent din echipa lui a fost eliminat.

Amalia, în schimb, a obținut al doilea cel mai mic punctaj, după ce a fost penalizată din nou de Gina Pistol pentru faptul că a continuat să gătească după ce a expirat timpul duelului.

Citește și: Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu. Ce a făcut juratul

„Era o stare de bucurie și tristețe. Nu mă bucură să merg mai departe cu note mici”, a zis Amalia, dezamăgită de cele întâmplate.

„Mă durea că pleacă frete-miu, dar cea mai slabă farfurie pleacă acasă. Asta e realitatea. Cumva el a eliminat o parte din mine”, a zis Florin Borșaru, trist că fratele său a fost eliminat.

Sorin Bontea a „explodat” și și-a certat echipa pentru lipsa de strategie de care a dat dovadă la duel, în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 5 iunie 2023.

Însă ceva cu totul și cu totul neașteptat s-a întâmplat, chiar în timp ce George Borșaru își lua la revedere de la echipa roșie.

Citește și: Luna Morgaciova a făcut un gest neașteptat față de Amalia Mihart. Ce a urmat

„Am nevoie de puțină atenție, vă rog!”, a zis Florin Dumitrescu, gata să facă un anunț ce va schimba totul.

„De foarte puține ori am emoții în platou la Chefi la cuțite iar asta este o zi în care chiar am emoții”, a zis liderul echipei gri, la testimoniale.

„Știți cu toții cât este de complicat cu programul de filmări și viața unora. Îl las pe Iustin să preia de aici și să înțelegeți puțin ce se întâmplă cu el, cu viața lui”, a continuat Dumitrescu, moment în care toți ochii s-au ațintit asupra lui.

„A fost o zi dificilă, am intrat aici crezând că e distracție și haos și facem glume și e mișto și mai și gătim. Evident că sunt bucătari care excelează, s-a văzut în note, s-a văzut în comportament. Am dat de o echipă foarte marfă, cu care am făcut chestii tari, am câștigat câteva battle-uri, am și pierdut împreună…Însă cariera mea este de musician, faptul că nu mai puteam să fac muzică și să lucrez la chestii mă omoară și n-am mai putut să resist astăzi”, a zis Radu Iustin Câmpeanu, spre marea surpriză a tuturor.

Citește și: Radu Iustin Câmpeanu de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a filmat alături de iubita lui. Cum arată tânăra

Concurentul a dezvăluit faptul că după emisiune și filmări el mergea să exerseze cu trupa HVNDS, acolo unde este solist. Fiind o perioadă extrem de aglomerată, cu detalii ce trebuie puse la punct înainte de lansarea albumului trupei, oboseala și-a spus cuvântul.

„O să-l înlocuiesc pe George”, a fost vestea dată de Iustin, ce i-a lăsat mască pe toți.

„Care erau șansele? Iustin putea să zică ieri că nu mai poate, sau putea să zică mâine”, a zis George Borșaru cu lacrimi în ochi, uimit că a scăpat de eliminare.

„Florin și cu George sunt ca niște frați pentru mine. Mă bucur că el a fost persoana pe care am salvat-o”, a zis Iustin.

Astfel Iustin Radu Câmpeanu a fost concurentul care a părăsit ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din 5 iunie 2023, în timp ce George Borșaru l-a înlocuit, în echipa gri.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Gina Pistol a dat vestea ce i-a uimit pe toți. Ce concurent a luat 15 puncte la duel... Iustin Cîmpeanu a ieșit de la Chefi la cuțite în locul lui George Borșaru. Diseară, echipele se întrec în mixuri de cul...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 2 octombrie 2023. Prima eliminare în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu! Ce reacție a avut Chefi la cuțite | Sezonul 12, 2 octombrie 2023. Prima eliminare în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu! Ce reacție a avut Luni, 02.10.2023, 23:00
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Monica Iliescu din echipa turcoaz a fost eliminată. Ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu

Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Monica Iliescu din echipa turcoaz a fost eliminată. Ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Monica Iliescu a obținut cel mai mic punctaj și a fost eliminată. Descoperă ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu, în ediția din 2 octombrie 2023.

Luni, 02.10.2023, 23:52
Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Zaid Mohammad (Habibi) l-a enervat pe Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea

Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Zaid Mohammad (Habibi) l-a enervat pe Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, echipa portocalie a intrat la duel cu echipa turcoaz. În timpul probei, camerele de filmat l-au surprins pe Habibi într-o ipostază haotică.

Luni, 02.10.2023, 22:57
Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Cine a câștigat al patrulea battle. Verdictul dat de Mihail Pautov și echipa emisiunii MediCOOL

Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Cine a câștigat al patrulea battle. Verdictul dat de Mihail Pautov și echipa emisiunii MediCOOL

După ce au degustat preparatele, invitații speciali din ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 au votat și au decis cine a câștigat cel de-al patrulea battle. Verdictul a fost adus de bandă.

Luni, 02.10.2023, 22:25
Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică. Florin Dumitrescu a făcut un gest neașteptat

Chefi la cuțite, 2 octombrie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică. Florin Dumitrescu a făcut un gest neașteptat

Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă extrem de puternică. Înainte, însă, Florin Dumitrescu a făcut un gest neașteptat, în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Luni, 02.10.2023, 21:29
x