Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Irina Fodor a dezvăluit că a pregătit o bombă plină cu amulete. Cine este invitatul surpriză

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce avantaj uriaș aduce amuleta 3 de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 4 septembrie 2023. De data aceasta, în joc a fost pusă o bombă cu amulete!

Colaj cu Irina Fodor, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce avantaj uriaș aduce amuleta 3 de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 4 septembrie 2023 | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătăria Chefi la cuțite pentru a afla de la Irina Fodor ce bonus aduce cea de-a treia amuletă, cine va face degustarea și jurizarea, dar și cine este chef-ul care va găti alături de ei în această ediție.

Irina Fodor a dezvăluit că a pregătit o bombă plină cu amulete, la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția 3 din 4 septembrie 2023, la Antena 1

Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 și a dezvăluit ce surpriză a pregătit de data aceasta pentru jurați.

„Foaie verde și-un ardei începem amuleta trei!”, a spus aceasta, amuzată.

Apoi, îndrăgita prezentatoare a emisiunii l-a invitat pe Ștefan Popescu, cel de-al patrulea chef din această ediție a emisiunii.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Gabriela Mariana Țugui i-a emoționat pe chefi cu povestea ei de viață. Ce a povestit

„Am numai titani lângă mine. Dacă e să câștig, să câștig. Eu am venit să mă simt bine, să ne distrăm, să le pun bețe în roate la colegii mei”, a fost confesiunea făcută de invitatul special.

„Este una dintre preferatele mele tema de astăzi și eu cred că o să vă placă. Nu vă e vouă dor de puțin somon?!”, a anunțat Irina Fodor, spre marea surpriză a chefilor.

„Hai măi, nu cred! Somon?! M-am săturat de somon ca un câine de lanț”, a zis Sorin Bontea.

„Doamne, n-am mai gătit somon de nu știu cât timp!”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Călin Vasile Radu și Angela Radu sunt pensionarii cu o viață de film. Ce le-au gătit chefilor

„E un pește foarte gustos, foarte bun, dar în momentul în care guști de 4-5 ori pe zi somon, ți se cam taie”, a explicat Florin Dumitrescu de ce acest aliment apreciat de mulți nu le-a adus lor un motiv de bucurie, la proba de amuletă.

Apoi, Irina Fodor a dezvăluit faptul că Anca Țurcașiu este cea care va degusta și va decide cine a câștigat amuleta, în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

„Vine doamna aia super frumoasă?! Ce o mânca de arată atât de bine?”, a dezvăluit Scărlătescu, extrem de admirativ.

Chefii s-au bucurat din plin atunci când au adescoperit că nu au parte de o simplă amuletă, ci de o adevărată bombă plină cu avantaje.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Gabriela Mariana Țugui i-a emoționat pe chefi cu povestea ei de viață. Ce a povestit... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Alin Sălăjean a făcut show și a organizat nunta lui Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x