Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Ady Huțupașu a vrut să renunțe în mijlocul gătitului. Ce s-a întâmplat când a ajuns la jurizare

Ady Huțupașu a întâmpinat mai multe probleme în ediția 18 Chefi la cuțite și a fost la un pas să renunțe la competiție.

ady hutupasu, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Ady Huțupașu le-a vorbit chefilor despre experiența sa de bucătar, în ediția 18 Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite, unul dintre cei mai emoționați concurenți a fost Ady Huțupașu, un bucătar de 38 de ani din București.

Deși are o experiență de 17-18 ani în bucătărie, și nu doar în România, Ady a avut numeroase probleme în bucătărie, de la aragazul care nu a vrut să coopereze, până la emoțiile în fața camerelor.

Într-un final, Ady a terminat de gătit și a ajuns și la masa de jurizare, pentru a-i înfrunta pe chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

Ady Huțupașu a vrut să renunțe la competiție, dar a ajuns în fața chefilor în ediția 18 Chefi la cuțite

”La Chefi la cuțite am venit din sugestia unor prieteni,” a declarat Ady. ”Am venit, sincer, împins.”

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Pentru azi, Ady a decis să gătească piept de rață, ”cu polenta de mămăligă”, piure de păstârnac și vanilie și piure de dovlecel.

Inițial, Ady nu a putut să aprindă aragazul și a fost ajutat de un membru al echipei pentru a începe să gătească. Emoțiile și-au spus, însă, cuvântul și Ady a fost la un pas să renunțe la competiție.

”Mă duc acasă, pe bune. Mă duc acasă,” a zis Ady în bucătăria Chefi la cuțite și și-a scos și șorțul de chef. ”Am prea multe emoții. Okay, oprește camera, te rog frumos, că nu mai vreau. Mersi.”

”Nu mă pot manifesta. Nu mai știu să încălzesc apă, ce-ai?”

Până la urmă, Ady a continuat să gătească și și-a adus preparatul în fața juraților. El a dezvăluit că a petrecut o mare parte din timp în Marea Britanie, în orașul lui de suflet, Oxford.

Lui Chef Florin Dumitrescu i-a plăcut la nebunie să îl asculte pe Ady vorbind engleză, deși au avut mai multe probleme atunci când a venit vorba de înțeles.

Citește și: Imagini de colecție cu Chef Sorin Bontea. Cum arăta atunci când lucra pe vasul de croazieră

Deși a avut unele probleme să se înțeleagă cu jurații, într-un final, Ady a primit două cuțite de la chefi - din partea lui chef Cătălin Scărlătescu și din partea lui chef Sorin Bontea - și a primit șansa de a trece în următoarea fază a competiției Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integral pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Imagini de colecție cu Chef Sorin Bontea. Cum arăta atunci când lucra pe vasul de croazieră... Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Luca Lazarof a impresionat chefii la 13 ani. Ce le-a dezvăluit la masa de jurizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x