Despre brânza aromatizată în stil mediteranean, am povestit anterior, Vedeți Aici Rețeta!
Iar despre aceste frigărui cu dovlecel și brânză aromatizată în stil mediteranean vă putem garanta că vor fi foarte apreciate chiar și la o masă festivă, sau ca gustări la petrecerile copiilor.
Ce ne trebuie pentru Rețeta de Frigărui cu dovlecel și brânză aromatizată în stil mediteranean:
- 1-2 dovlecei sau zucchini
- sare și piper
- roșii cherry
- cuburi de brânză aromatizată
- bețișoare pentru frigărui
Cum procedăm pentru a prepara Rețeta de Frigărui cu dovlecel și brânză aromatizată în stil mediteranean
Pentru că brânza aromatizată este deja preparată, doar o vom pune la scurs într-o sită.
Între timp, pregătim dovleceii pe care îi feliem subțire și presărăm sare peste felii.
Lăsăm feliile de dovlecei 10 minute presărate cu sare, așa încât să evapore din lichid, apoi le tamponăm cu prosoape absorbante.
Citește și: Rețeta Turnulețe din dovlecei pane cu șuncă și cașcaval
Înfășurăm feliile de dovlecei peste bucățile de brânză și le înfigem pe bețișoare de frigărui, împreună cu roșiile cherry.
Cu ajutorul unei pensule, ungem frigăruile cu ulei de măsline condimentat, din cel de la bânză.
Încingem grillul și așezăm frigăruile pe el. Le lăsăm câte 1 minut pe fiecare parte, nu mai mult, pentru a nu se topi brânza din interior.
Le servim simple, ca gustare, sau le includem printre alte aperitive.
O altfel de rețetă de dulceață cu gust demețial de bun: Dulceață de vișine cu ciocolată neagră... Rețetă de colțunași cu cireșe, buni de servit alături de un piept de rață delicios...