Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Luca Lazarof a impresionat chefii la 13 ani. Ce le-a dezvăluit la masa de jurizare

Luca Lazarof a înfruntat chefii la vârsta de 13 ani, în ediția 18 Chefi la cuțite. Micul bucătar a vrut să arate că și copiii pot găti la fel de bine ca adulții.

luca lazarof, 13 ani, fundal galben, chefi Galerie
Luca Lazarof a impresionat chefii cu povestea sa, la 13 ani | Antena 1

Luca Lazarof a reușit să impresioneze chefii cu povestea sa în ediția 18 Chefi la cuțite și să prepare un fel deosebit după o rețetă a lui chef Florin Dumitrescu.

Deși a avut emoții, așa cum a recunoscut și în fața juraților, Luca și-a învins teama și a reușit să prepare un deliciu dulce deosebit.

El i-a impresionat pe chefi și cu povestea sa și amintirile dureroase de la școală, pe care le-a dezvăluit când a ajuns la masa de jurizare.

Luca Lazarof i-a impresionat pe chefi cu povestea sa în ediția 18 Chefi la cuțite

La 13 ani, Luca a venit emoționat la Chefi la cuțite, dar hotărât să arate ca oricine poate găti, indiferent de vârstă.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Am foarte mari emoții, mai ales la întâlnirea cu chefii,” a recunoscut Luca. ”Cheful meu preferat e chef Florin Dumitrescu, pentru că lui îi plac deserturile. M-am uitat la rețetele lui chef Florin Dumitrescu, multe rețete le-am gătit după videoclipurile lui, cum ar fi lava cake-ul. Și mousse-ul e tot al lui.”

Citește

”Eu am venit cu șorțul meu, pentru că a fost un cadou de la părinți și îmi place mult și țin la el. Părinții mei mă înțeleg, mă încurajează, îmi cumpără ingrediente de fiecare dată când am nevoie.”

Pentru ediția 18 Chefi la cuțite, Luca a pregătit mousse de ciocolată, cu spumă de zmeură și migdale caramelizate.

Ajuns în fața lui chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, cărora nu le-a venit să creadă că au de-a face cu un copil, Luca le-a vorbit și despre problema sa și cum le-a făcut față oamenilor și colegilor care au râs de el de-a lungul timpului.

”Mă supărau unii din cauza problemei mele din naștere,” a dezvăluit Luca. ”Am 4 degete la o mână și mama are doar 2 la o mână.”

”Eu stârnesc curiozitate cu problema asta, doar că e o curiozitate spre rău, adică copiii sunt curioși să vadă dacă e adevărat și apoi să poată spune lucruri de rău,” a dezvăluit Luca. ”Dar eu le întorceam spatele și mergeam în continuare. Pe mine mama m-a învățat de mic că problema mea nu e o problemă gravă, că nu ar trebui să mă afecteze, că ar trebui să ignor copiii și oamenii care râd și vorbesc urât despre problema mea și că ar trebui nici să nu observ.”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Ady Huțupașu a vrut să renunțe în mijlocul gătitului. Ce s-a întâmplat când a ajuns la ... Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Roata ”norocului” a speriat chefii în proba amuletei 18. Ce ingrediente ciudate au ales...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x