Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ca facă schimb de concurenți! Pe cine a „furat”

Ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță, cu o surpriză venită din partea liderului echipei mov. Cătălin Scărlătescu a făcut schimb de concurenți, folosind o amuletă.

Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică, în ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

Data trecută, cele trei echipe din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-au întrecut în rețete de sufleu. Emoțiile au fost mari și, după degustarea făcută de o echipă de hochei din București, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. La final, echipa mov a pierdut un concurent.

Deși oboseala a cam început să își spună cuvântul, concurenții rămași în competiție au revenit în bucătărie cu speranța că, măcar de data aceasta, proba de gătit o să fie una ceva mai ușoară.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ca să facă schimb de concurenți, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Însă nici nu bine și-au făcut apariția chefii în bucătărie, că s-a și auzit butonul de alarmă, ce anunța folosirea unei amulete. Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a anunțat ce bonus vrea să folosească, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

„Dau o amuletă. Acum vreau, acum dau. Scrie așa: schimbă un concurent din echipa ta cu un altul din echipa concurentă, a fost vestea complet neașteptată a liderului echipei mov, care a anunțat că îl dă pe Vincenzo Aiello ca s-o ia în schimb pe Elena Matei, din echipa verde.

Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

„Draga mea, fii atentă aici. Vreau să-ți spun o chestier superbă. Data trecută când ai plecat, ai spus ceva ce nu a spus nimeni niciodată: Am să alerg după ăla în finală și am să îl sparg. Atât de mult mi-a plăcut ce mi-ai spus încât vreau să se și întâmple. Deci m-ai convins că ești unul dintre puținii concurenți care au fost în acest concurs care chiar vrea, băi nene, chiar vrea”, a fost explicația dată de Cătălin Scărlătescu, acesta făcând referire la rivalitatea dintre Elena și Ștefan Borleanu din echipa albastră.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a furat una dintre amuletele lui Dumitrescu. Ce concurent a dat afară

„Nu-i adevărat ce se întâmplă. La Sorin Bontea mi-am dorit să fiu încă de când am venit și nu mă văd în altă echipă”, a fost reacția plină de uimire a concurentei.

Extrem de descumpănit, Rikito Watanabe a primit astfel o altă lovitură grea, după plecarea Cristinei Mălai. Bun prieten cu Elena, acesta și-a exprimat nemulțumirea cu privire la amuleta folosită de Cătălin Scărlătescu.

„Mamă, dacă pleacă Elena, eu nu pot să fiu Riki, așa. Elena este spiritul pentru mine, și Sorin Bontea, nu vreau să plece Elenica”, a mărturisit simpaticul japonez.

„Te simți aiurea puțin, dar dacă știi regulile jocului și ești obișnuit să joci nu poți să te superi. Ăsta e jocul, nu e o chestier personală, până la urmă”, a zis Vincenzo Aiello, care a părut că înțelege strategia liderului echipei mov.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri